ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κύπελλο Ελλάδας: Χωρίς κόσμο το Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός, αν τιμωρηθούν οι «ερυθρόλευκοι»

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός Κύπελλο Ελλάδας
Intime News

Κύπελλο Ελλάδας: Μετά το Ολυμπιακός – ΑΕΚ στη Super League, πολύ πιθανό να διεξαχθεί δίχως κόσμο είναι και το Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός, για τη φάση των «16» της διοργάνωσης.

Ο Ολυμπιακός κλήθηκε σε απολογία για τα επεισόδια των οπαδών του στον αγώνα με τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό. Αυτό συνέβη με βάση και το άρθρο 15 4β του Πειθαρχικού Κώδικα, το οποίο αφορά «είσοδο οπαδών στον αγωνιστικό χώρο και στον εν γένει χώρο του γηπέδου».

Το συγκεκριμένο άρθρο προβλέπει 2-4 αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο που κυμαίνεται από 50.000 έως 250.000 ευρώ. Σε περίπτωση που συμβεί κάτι τέτοιο, τότε ο Ολυμπιακός θα αναγκαστεί να δώσει τον αγώνα ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό σε κεκλεισμένων «Γ. Καραϊσκάκης».

Να θυμίσουμε ότι οι «ερυθρόλευκοι» έχουν εκτίσει τη μια από τις δύο αγωνιστικές που του είχε επιβληθεί, μετά την οριστική διακοπή στο ντέρμπι «αιωνίων» για τη Super League. Η δεύτερη αγωνιστική δίχως θεατές θα είναι στο Ολυμπιακός – ΑΕΚ, το οποίο θα γίνει στις 3 ή 4 Ιανουαρίου.

Από εκεί και πέρα, το αμέσως επόμενο εντός έδρας ματς είναι εκείνο του Κυπέλλου στις 17 Ιανουαρίου, ενώ ανάλογα την τιμωρία του μπορεί να παίξει χωρίς κόσμο και κόντρα σε ΠΑΣ Γιάννινα (20/1), ΟΦΗ (3/2) και Αστέρα Τρίπολης (17/2).

Σε περίπτωση που του επιβληθεί τιμωρία τεσσάρων αγωνιστικών και προκριθεί στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, τότε είναι πιθανό να εκτίσει εκεί κάποια αγωνιστική.

Τα επόμενα εντός έδρας ματς του Ολυμπιακού:

  • 03 ή 04/01: Ολυμπιακός - ΑΕΚ, για τη 17η αγωνιστική της Super League (κεκλεισμένων)
  • 17/01: Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός, για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας (πιθανό κεκλεισμένων)
  • 20-21/01: Ολυμπιακός - ΠΑΣ Γιάννινα, για την 20η αγωνιστική της Super League (πιθανό κεκλεισμένων)
  • 03-04/02: Ολυμπιακός - ΟΦΗ, για την 22η αγωνιστική της Super League (πιθανό κεκλεισμένων)
  • 17-18/02: Ολυμπιακός - Αστέρας Τρίπολης, για την 24η αγωνιστική της Super League (πιθανό κεκλεισμένων)
  • 03/03: Ολυμπιακός - Βόλος, για την 26η αγωνιστική της Super League (με κόσμο)

Σχετικές ειδήσεις