ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ντάνι Άλβες: Φυλάκιση 12 ετών και αποζημίωση 150.000 ευρώ ζητά η κοπέλα που κατήγγειλε βιασμό

Ντάνι Άλβες: Φυλάκιση 12 ετών και αποζημίωση 150.000 ευρώ ζητά η κοπέλα που κατήγγειλε βιασμό

Τα αιτήματα της κοπέλας που κατήγγειλε τον Ντάνι Άλβες για βιασμό έγιναν γνωστά, με τη δίκη να αναμένεται τον Φεβρουάριο.

Ο Ντάνι Άλβες παραμένει στη φυλακή εδώ και περίπου ένα χρόνο (από τις 20 Ιανουαρίου 2023), μετά την καταγγελία κοπέλας για σεξουαλική επίθεση σε μπαρ της Βαρκελώνης τον Δεκέμβριο του 2022.

Οι δικαστικές αρχές της Ισπανίας έχουν αρνηθεί 3 φορές το αίτημα αποφυλάκισης του Βραζιλιάνου, υπό τον φόβο διαφυγής στην πατρίδα του, ενώ η πρόταση της εισαγγελίας κάνει λόγο για ποινή φυλάκισης οκτώ με δέκα χρόνια, σε περίπτωση που αποδειχθεί η ενοχή του.

Ο Ντάνι Άλβες αναμένεται να κάτσει στο εδώλιο του δικαστηρίου τον Φεβρουάριο του 2024. Την ίδια ώρα η δικηγόρος της καταγγέλλουσας, Έστερ Γκαρθία, εξέδωσε έγγραφο κατηγορίας στο Δικαστήριο της Βαρκελώνης, στο οποίο ανακοίνωσε τα αιτήματα και τις εγγυήσεις που ζητάει η νεαρή κοπέλα.

Συγκεκριμένα, αιτείται τη 12ετή φυλάκιση του πρώην ποδοσφαιριστή της Μπαρτσελόνα, χρηματική αποζημίωση ύψους 150.000 ευρώ, την απαγόρευση επικοινωνίας του Βραζιλιάνου μαζί της, αλλά και περιοριστικά μέτρα ενός χιλιομέτρου μεταξύ τους για 22 χρόνια.

Σχετικές ειδήσεις