ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΣΑΤ: Πρεσβευτής Φιλίας ο μικρός φίλος του ΠΑΟΚ, Γιάννης Παπαστεφανάκης

ΠΣΑΤ: Πρεσβευτής Φιλίας ο μικρός φίλος του ΠΑΟΚ, Γιάννης Παπαστεφανάκης

Την ανακήρυξη του νεαρού φιλάθλου του ΠΑΟΚ, Γιάννη Παπαστεφανάκη, ως Πρεσβευτή Φιλίας του Συνδέσμου για ολόκληρο το ημερολογιακό έτος 2024 ανακοίνωσε ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ).

Ο νεαρός φίλος του ΠΑΟΚ, Γιάννης Παπαστεφανάκης, έχει προσφέρει συγκλονιστικά μαθήματα σε όλους τους φιλάθλους τον τελευταίο ένα χρόνο και μετά την παρουσία του στον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας της αγαπημένης του ομάδας με την ΑΕΚ.

Πιο πρόσφατο το μήνυμα που έστειλε στη βράβευσή του από τον ΠΣΑΠΠ.

Έτσι, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου αποφάσισε να τον ανακηρύξει Πρεσβευτή Φιλίας του Συνδέσμου για το 2024.

Στη σχετική ανακοίνωσή του ο ΠΣΑΤ αναφέρει:

«Ο ΠΣΑΤ ανακοινώνει την ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου ν’ ανακηρύξει τον νεαρό φίλαθλο του ΠΑΟΚ, Γιάννη Παπαστεφανάκη, Πρεσβευτή Φιλίας του Συνδέσμου για ολόκληρο το ημερολογιακό έτος 2024!

Τα μηνύματα που στέλνει ο μικρός φίλαθλος και η στάση ζωής του επικροτούνται εδώ και καιρό από όλους τους Έλληνες φιλάθλους, που θεωρούν πως αποτελεί πρότυπο και γι’ αυτό ο ΠΣΑΤ τον επιλέγει ως «Πρεσβευτή Φιλίας».

Ο Γιάννης Παπαστεφανάκης θα είναι βέβαια ΜΑΖΙ ΜΑΣ, στη «Γιορτή των Κορυφαίων» του ΠΣΑΤ για το 2023, την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου και ώρα 18:30, στο Μέγαρο Μουσικής, όταν και θα βραβευτεί για τον σημαίνοντα ρόλο του κατά της βίας και υπέρ της προώθησης του φίλαθλου πνεύματος.

Ο μικρός Γιάννης μας είχε συγκινήσει ήδη από τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο και έκτοτε συνεχίζει να στέλνει δυνατά μηνύματα κατά της οπαδικής βίας. Είναι, πλέον, και αθλητής του τμήματος στίβου του ΠΑΟΚ. Φέτος έτρεξε στον «Ηνίοχο» δρόμο στην Καβάλα, καλύπτοντας την απόσταση των 5 χιλιομέτρων.

Ήταν παρών και στην «ΟΠΑΠ Αρένα», στον αγώνα ΑΕΚ-ΠΑΟΚ της 8ης αγωνιστικής της Super League, στις 30 Οκτωβρίου, μαζί με τον αδελφό του και φίλαθλο της Ένωσης, Ευθύμη.

Στις 9 Νοεμβρίου έστειλε νέο ηχηρό μήνυμα ως «οργανωτής» της κερκίδας των φίλων του ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΣΑΤ είχε βραβεύσει τον Γιάννη Παπαστεφανάκη στην Ημερίδα που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος με θέμα «Αθλητές με αναπηρία και ο ρόλος των ΜΜΕ» τον περασμένο Ιούλιο, στην αίθουσα Τύπου του Κεντρικού Σταδίου του ΟΑΚΑ. Εξάλλου, προ ημερών, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών και Ποδοσφαιριστριών (ΠΣΑΠΠ) βράβευση τον ίδιο και τον αδερφό του Ευθύμη».