Μεταγραφές, Ολυμπιακός: Επιμένουν για Σκάρπα στη Βραζιλία - Νέα κίνηση Φλαμένγκο

Επιμέλεια Γιώργος Κυριακόπουλος

Intime

Μεταγραφές: Ψηλά στη λίστα της Φλαμένγκο παραμένει ο Γκουστάβο Σκάρπα που αγωνίζεται στον Ολυμπιακό.

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός έφτασε το περασμένο καλοκαίρι στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού, ως δανεικός από τη Νότιγχαμ Φόρεστ, στην οποία ανήκουν τα δικαιώματά του. Ωστόσο, παρά τις υψηλές προσδοκίες, ο Λατίνος άσος δεν έχει καταφέρει να δείξει τις δυνατότητές του.

Πάντως, το όνομά του συνεχίζει να έχει… πέραση, αφού ουκ ολίγες ομάδες έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του. Μάλιστα, η Νότιγχαμ Φόρεστ εμφανίζεται θετική στο ενδεχόμενο παραχώρησης του παίκτη, όμως, μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποιο deal.

Σύμφωνα με νέα δημοσιεύματα από την Βραζιλία, ο Γκουστάβο Σκάρπα παραμένει ψηλά στη μεταγραφική λίστα της Φλαμένγκο. Τον περασμένο Ιούλιο η ομάδα του Ρίο ντε Τζανέιρο προσέγγισε τον παίκτη, ο οποίος αποφάσισε να παραμείνει στην Ευρώπη.

Έπειτα από μερικούς μήνες και μία μικρή θητεία στον Ολυμπιακό, η Φλαμένγκο επιστρέφει στη διεκδίκηση του Βραζιλιάνου, αφού φέρεται να επιχείρησε και νέα κίνηση προς την πλευρά του παίκτη, χωρίς ωστόσο να έχουν γίνει γνωστές οι προθέσεις του ποδοσφαιριστή.

Σχετικές ειδήσεις

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved