ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μεταγραφές, Ολυμπιακός: «Χτυπάει» Ντράγκοβιτς για το κέντρο της άμυνας

Μεταγραφές, Ολυμπιακός: «Χτυπάει» Ντράγκοβιτς για το κέντρο της άμυνας
EPA/FILIP SINGER, ΑΜΠΕ

Μεταγραφές: Κρούση στον Ερυθρό Αστέρα για τον Αλεξάνταρ Ντράγκοβιτς φέρεται πως έκανε ο Ολυμπιακός.

Με… αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται οι κινήσεις του Ολυμπιακού στην περίοδο του Ιανουαρίου, όσον αφορά στην ενίσχυση του ρόστερ. Μία από τις βασικές προτεραιότητες των «ερυθρόλευκων» ήταν η απόκτηση τουλάχιστον ενός κεντρικού αμυντικού, ει δυνατόν δύο για να καλυφθούν τα κενά που υπάρχουν στην γραμμή της οπισθοφυλακής.

Οι Πειραιώτες φαίνεται πως είναι κοντά στην ολοκλήρωση του deal για την μεταγραφή του Νταβίντ Κάρμο ως δανεικό από την Πόρτο, με τους «Δράκους» να περιμένουν πρώτα να κλείσουν έναν κεντρικό αμυντικό, πριν δώσουν την τελική τους «έγκριση» για τη μετακίνηση του Πορτογάλου στόπερ στην Ελλάδα και τους «ερυθρόλευκους».

Μάλιστα, οι άνθρωποι του ελληνικού συλλόγου «δουλεύουν» και την περίπτωση του Γκαστόν Ερνάντες και φέρεται πως έχει γεφυρωθεί το… χάσμα με την Σαν Λορέντζο και εντός των επόμενων ημερών, ίσως και ωρών, το θέμα θα έχει διευθετηθεί οριστικά.

Ωστόσο, σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι «ερυθρόλευκοι» κινούνται και για έναν ακόμα κεντρικό αμυντικό. Όπως τονίζεται, οι Πειραιώτες έκαναν κρούση στον Ερυθρό Αστέρα για τον Αλεξάνταρ Ντράγκοβιτς, με το συμβόλαιο του αρχηγού των Σέρβων να ολοκληρώνεται το καλοκαίρι.

Ο 32χρονος είναι 100 φορές διεθνής με την Εθνική Αυστρίας και στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Βασιλεία, Λεβερκούζεν και Ντιναμό Κιέβου. Τη φετινή σεζόν, ο μεταγραφικός «στόχος» του Ολυμπιακού μετράει 25 εμφανίσεις, με απολογισμό 1 γκολ και 2 ασίστ.

Σχετικές ειδήσεις