ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μεταγραφές, Ολυμπιακός: Πλησιάζει ο Κάρμο - Τελειώνει το deal με την Πόρτο

Μεταγραφές, Ολυμπιακός: Πλησιάζει ο Κάρμο - Τελειώνει το deal με την Πόρτο
EPA/Stephanie Lecocq, ΑΜΠΕ

Μεταγραφές: Πολύ κοντά στην απόκτηση του Νταβίντ Κάρμο ως δανεικού από την Πόρτο βρίσκεται ο Ολυμπιακός.

Η αναζήτηση τουλάχιστον ενός κεντρικού αμυντικού αποτελούσε προτεραιότητα για τον Ολυμπιακό στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και οι «ερυθρόλευκοι» εμφανίζονται έτοιμοι να ολοκληρώσουν το deal με την Πόρτο για την απόκτηση του Νταβίντ Κάρμο.

Ο Πορτογάλος αμυντικός αποτελεί επιλογή των Πέδρο Άλβες και Κάρλος Καρβαλιάλ και οι Πειραιώτες ήταν σε επαφή με τους «Δράκους» για τη μεταγραφή. Μάλιστα, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο Ιταλός δημοσιογράφος που θεωρείται ειδικός σ’ αυτά τα ζητήματα, η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών θεωρείται θέμα χρόνου.

«Ο Ολυμπιακός είναι πολύ κοντά στη συμφωνία για την απόκτηση του Νταβίντ Κάρμο από την Πόρτο. Έχει σχεδόν ολοκληρωθεί το deal και ετοιμάζονται τα συμβόλαια. Υπάρχει κατ’ αρχήν συμφωνία για δανεισμό του ποδοσφαιριστή, που ετοιμάζεται να ταξιδέψει για τα ιατρικά τεστ και τις υπογραφές», έγραψε χαρακτηριστικά στα social media.

Ο Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός εμφανίστηκε ψηλά στη λίστα και της Λιόν, ενώ στην Πόρτο ανήκει από το καλοκαίρι του 2022 όταν οι «Δράκοι» ξόδεψαν 20.000.000 ευρώ για τον αποκτήσουν από την Μπράγκα. Το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το 2027 και πριν τη διαφαινόμενη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό, είχε 12 συμμετοχές με την ομάδα του Οπόρτο, σε πρωτάθλημα και Champions League.

Σχετικές ειδήσεις