ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός: Άγριο ξέσπασμα Καρβαλιάλ στα αποδυτήρια - Οι τρομερές ατάκες στους ποδοσφαιριστές

Ολυμπιακός: Άγριο ξέσπασμα Καρβαλιάλ στα αποδυτήρια - Οι τρομερές ατάκες στους ποδοσφαιριστές
Eurokinissi

Ολυμπιακός: Ένα έντονο ξέσπασμα είχε ο Κάρλος Καρβαλιάλ στα αποδυτήρια του «Μ. Κρητικόπουλος» στην Καισαριανή μετά το τέλος του αγώνα με την Κηφισιά.

Οι «ερυθρόλευκοι» πήραν τη νίκη 3-2 επί των νεοφώτιστων, σ’ ένα ματς που είχαν έντονα παράπονα από τη διαιτησία του Μανούχου και του Ιωάννη Παπαδόπουλου στον έλεγχο του VAR. Μάλιστα, τα όσα έγιναν στο «Μιχάλης Κρητικόπουλος» της Καισαριανής προκάλεσαν την έκρηξη του προπονητή του Ολυμπιακού.

Ο Πορτογάλος κόουτς ήταν έξαλλος μετά την ολοκλήρωση του αγώνα και για πρώτη φορά, από την στιγμή που έφτασε στην Ελλάδα και τον Πειραιά, μίλησε σε έντονο ύφος προς τους ποδοσφαιριστές του για τα όσα έγιναν στον αγωνιστικό χώρο, μοιράζοντας παράλληλα συγχαρητήρια για την προσπάθεια των «ερυθρόλευκων».

«Είμαι 58 χρονών. Δεν έχω μιλήσει ποτέ σε ομάδα μου αμέσως μετά από αγώνα. Θα το κάνω σήμερα. Γιατί δεν μπορώ να πιστέψω όσα συμβαίνουν. Πρώτη φορά μου συμβαίνει αυτό που έγινε σήμερα», ανέφερε αρχικά στα αποδυτήρια με ένταση.

Και συνέχισε: «Δείξατε πως είστε ποδοσφαιριστές με αρχ@#@#, ότι είμαστε ομάδα με αρχ@#@#. Ο καθένας από εσάς έδειξε σήμερα τι άνδρας είναι. Σήμερα προσπάθησαν να μας γαμ#$@$#, αλλά όλοι εσείς, τους δείξατε ποιοι είστε. Δείξατε ότι δεν τα παρατάτε ποτέ».

Παράλληλα, ο Κάρλος Καρβαλιάλ ζήτησε από τους παίκτες τους να συνεχίσουν με το ίδιο πάθος: «Έτσι θα παλέψουμε μέχρι τέλους. Είμαστε μόνοι μας. Ολοι προσπαθούν να χτυπήσουν τον Ολυμπιακό. Να μην περιμένουμε τίποτε από αυτούς. Βλέπουμε όλοι τι γίνεται με τους διαιτητές. Τι κάνουν. Εμείς πρέπει να μην διαμαρτυρόμαστε, να συνεχίζουμε να παίζουμε ό,τι κι αν μας κάνουν, γιατί αυτό θέλουν. Να μας εξοργίσουν, να χάσουμε το μυαλό μας, να αντιδρούμε. Προσπαθούν με κάθε τρόπο να μας λυγίσουν, αλλά μου δείξατε τι ομάδα είστε. Σήμερα τους δείξατε ότι έχετε αρχ@#@# σαν ομάδα, σαν παίκτες και ότι είστε σπουδαίες προσωπικότητες».

Στο τέλος, ο κόουτς του Ολυμπιακού έκλεισε με μία παρότρυνση: «Συγχαρητήρια σε όλους. Πάμε να δείξουμε σε όλους και στα επόμενα παιχνίδια ότι δεν θα τα παρατήσουμε ό,τι κι αν κάνουν. Είμαι περήφανος για τους άνδρες που έχω μπροστά μου».

Σχετικές ειδήσεις