ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Βόμβα» Μαξίμοβιτς: Συμφώνησε για τρία χρόνια με τον Παναθηναϊκό!

«Βόμβα» Μαξίμοβιτς: Συμφώνησε για τρία χρόνια με τον Παναθηναϊκό!

Σπουδαία μεταγραφική κίνηση του Παναθηναϊκού που πήρε τη θετική απάντηση του Νεμάνια Μαξίμοβιτς για συμβόλαιο τριών ετών – Προσπάθειες για να ενσωματωθεί τον Ιανουάριο στο «τριφύλλι».

Λημνιός, Ακαϊντίν, Ντραγκόφσκι, άφιξη Βίτορ Ούγκο, έρχεται ο Μπακασέτας. Το… κερασάκι στην μεταγραφική τούρτα του Παναθηναϊκού, ήρθε με τον Νεμάνια Μαξίμοβιτς. Ο Σέρβος διεθνής άσος της Χετάφε, απάντησε θετικά στους «πράσινους», σε μια κίνηση που αυξάνει κατακόρυφα την ποιότητα στα χαφ του «τριφυλλιού». Ο 28χρονος αμυντικός μέσος αφήνει την Primera Division για λογαριασμό της ομάδας του Φατίχ Τερίμ.

Λίγη ώρα μετά το παιχνίδι με την Οσασούνα, ο παίκτης της Χετάφε που σκόραρε κιόλας, αποφάσισε οριστικά να συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό. Το deal έχει ισχύ από το ερχόμενο καλοκαίρι, όταν ο 28χρονος μένει ελεύθερος απ’ τον ισπανικό σύλλογο.

Βέβαια η απόφαση στον Παναθηναϊκό είναι απ’ τη στιγμή που έχουν τη συμφωνία με τον παίκτη, να αρχίσουν άμεσα επαφές με τη Χετάφε. Προκειμένου να την πείσουν να αφήσει τον Σέρβο μέχρι τις 31 Ιανουαρίου να έρθει στην Αθήνα, για να ενσωματωθεί άμεσα στο «τριφύλλι» και να βοηθήσει στην προσπάθεια των εγχώριων στόχων.

Ο Μαξίμοβιτς έχει 20 συμμετοχές στην Primera Division τη φετινή σεζόν. Η Χετάφε μετά την ήττα απ’ την Οσασούνα ουσιαστικά δεν κυνηγά κάποιο στόχο κι αυτό θέλει να εκμεταλλευτεί ο Παναθηναϊκός στην προσπάθειά του να πείσει τους Ισπανούς να τον αφήσουν άμεσα να έρθει στη νέα του ομάδα. Συν το κίνητρο του παίκτη που το καλοκαίρι έχει το Euro.