ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Απίστευτη επίθεση στον Κιλιάν Εμπαπέ: «Είσαι άχρηστος κι υπερεκτιμημένος» (video)

Κιλιάν Εμπαπέ Γαλλία
EPA/CHRISTOPHE PETIT

Κιλιάν Εμπαπέ: Απίστευτη επίθεση του Γάλλου ράπερ, Booba, ο οποίος στο νέο του τραγούδι χαρακτηρίζει τον «σταρ» της Παρί Σεν Ζερμέν «άχρηστο» κι «υπερεκτιμημένο».

Η επιθυμία του Κιλιάν Εμπαπέ να «μετακομίσει» στη Ρεάλ Μαδρίτης από το καλοκαίρι έχει «γεννήσει» haters στη Γαλλία.

Ένας εξ αυτών είναι ο γνωστός ράπερ, Booba, ο οποίος επιτέθηκε στον «σταρ» της Παρί Σεν Ζερμέν, μέσω του νέου του τραγουδιού. Στους στίχους του «Abidal», τους οποίους έγραψε ο ίδιος, τον χαρακτηρίζει «υπερεκτιμημένο» και «άχρηστο», ενώ τον κατηγορεί ότι ενδιαφέρεται για τα χρήματα κι όχι για την κατάκτηση τροπαίων.

Σε ανάρτηση του στο Twitter, ο Booba έγραψε: «Ο Εμπαπέ δεν είναι σύγκρουση, είσαι υπερεκτιμημένος, είσαι άχρηστος, είσαι εργαλείο του μηδενικού συστήματος LDC (Champions League), μηδενική στάση (όπως οι περισσότεροι). Πήγαινε στη Ρεάλ για να μάθεις τη ζωή με τον Βινίσιους, καλή τύχη».

Οι δυο τους δεν έχουν τις καλύτερες σχέσεις, με τον ράπερ να σχολιάζει ότι «σε βλέπουμε Kyky, δεν τραγουδάς, γι' αυτό δεν κερδίζεις», σε ένα ρεπορτάζ του TF1, όπου έδειχνε όλους τους παίκτες της εθνικής Γαλλίας, με εξαίρεση τον Εμπαπέ, να τραγουδούν τα τραγούδια του.

Ακούστε το τραγούδι του Booba, με τους στίχους για τον Κιλιάν Εμπαπέ:

Σχετικές ειδήσεις