ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ: Κανονικά Μπακασέτας και Τάισον στη ρεβάνς στο Κύπελλο Ελλάδας

Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ
EUROKINISSI

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ: Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ έκανε δεκτές τις εφέσεις των δύο ομάδων και τόσο ο Τάσος Μπακασέτας, όσο κι ο Τάισον θα αγωνιστούν κανονικά στον αποψινό (21/2) αγώνα ρεβάνς για τα ημιτελικά στο Κύπελλο Ελλάδας.  

Οι δύο ποδοσφαιριστές αποβλήθηκαν, μετά από διαπληκτισμό που είχαν στο πρώτο ματς.

Μπακασέτας και Τάισον τιμωρήθηκαν με δύο αγωνιστικές, αλλά τόσο ο Παναθηναϊκός, όσο κι ο ΠΑΟΚ κατέθεσαν έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης. Η εκδίκαση τους πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τετάρτης (21/2), με την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ να τις κάνει αποδεκτές, μειώνοντας την ποινή από δύο σε μια αγωνιστική.

Οι ποδοσφαιριστές εξέτισαν τη συγκεκριμένη αγωνιστική στα ματς της Super League του περασμένου Σαββατούριακού (17-18/2) κι ως εκ τούτου ο Φατίχ Τερίμ υπολογίζει κανονικά τον Τάσο Μπακασέτα κι αντίστοιχα ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα έχει στη διάθεση του τον Τάισον, ο οποίος ταξίδεψε με την υπόλοιπη ομάδα στην Αθήνα.

Ο αγώνας ρεβάνς για τα ημιτελικά στο Κύπελλο Ελλάδας, Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ θα διεξαχθεί την ερχόμενη Τετάρτη (21/2). Συγκεκριμένα, θα ξεκινήσει στις 19:00 και θα μεταδοθεί από το CosmoteSport3HD, ενώ μπορείτε να ενημερώνεστε για την εξέλιξη του και να βλέπετε τα γκολ λίγο μετά την επίτευξη τους, μέσα από το LIVE του Newsbomb.gr.