ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ: Την τελευταία στιγμή οι τιμωρημένοι Μπακασέτας, Τάισον | Ανήμερα η απόφαση

Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ Κύπελλο Ελλάδας
EUROKINISSI

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ: Ανήμερα (21/2) του αγώνα θα μάθουν ο Τάσος Μπακασέτας κι ο Τάισον, αν θα είναι διαθέσιμοι στον αγώνα ρεβάνς των ημιτελικών στο Κύπελλο Ελλάδας.

Οι δύο ποδοσφαιριστές αποβλήθηκαν, μετά από διαπληκτισμό που είχαν στο πρώτο ματς.

Μπακασέτας και Τάισον τιμωρήθηκαν με δύο αγωνιστικές, αλλά τόσο ο Παναθηναϊκός, όσο κι ο ΠΑΟΚ κατέθεσαν έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης.

Η εκδίκαση της θα πραγματοποιηθεί το πρωί της Τετάρτης (21/2), κάτι που σημαίνει ότι Φατίχ Τερίμ και Ραζβάν Λουτσέσκου θα μάθουν τελευταία στιγμή, αν ο καθένας θα μπορεί να υπολογίζει τον ποδοσφαιριστή του.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Τάισον θα ακολουθήσει την αποστολή του «Δικεφάλου του Βορρά» στην Αθήνα, χωρίς να γνωρίζει αν θα μπορεί να παίξει ή όχι. Να θυμίσουμε ότι οι δύο παίκτες εξέτισαν ήδη την πρώτη αγωνιστική της ποινής τους στα ματς της Super League.

Ο αγώνας ρεβάνς για τα ημιτελικά στο Κύπελλο Ελλάδας, Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ θα διεξαχθεί την ερχόμενη Τετάρτη (21/2). Συγκεκριμένα, θα ξεκινήσει στις 19:00 και θα μεταδοθεί από το CosmoteSport3HD, ενώ μπορείτε να ενημερώνεστε για την εξέλιξη του και να βλέπετε τα γκολ λίγο μετά την επίτευξη τους, μέσα από το LIVE του Newsbomb.gr.

Σχετικές ειδήσεις