ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Super League, Ολυμπιακός – Αστέρας Τρ. 2-1: Ανατροπή με ήρωα τον Ελ Κααμπί!

Ολυμπιακός - Αστέρας Τρίπολης Super League
EUROKINISSI

Super League: Ο Ολυμπιακός ζορίστηκε κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, αλλά στο τέλος νίκησε (2-1) με ανατροπή, έχοντας μεγάλο πρωταγωνιστή τον Αγιούμπ Ελ Κααμπί.

Η ομάδα της Αρκαδίας έβαλε δύσκολα στους «ερυθρόλευκους», οι οποίοι «φλέρταραν» έντονα με την απώλεια βαθμών.

Ο Ελ Κααμπί, όμως, είχε διαφορετική άποψη και με δύο δικά του τέρματα ανέτρεψε την κατάσταση κι επέτρεψε στον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ να κάνει το «4 στα 4» στον πάγκο της ομάδας του Πειραιά.

Ο Αστέρας Τρίπολης στάθηκε εξαιρετικά στο άδειο (λόγω τιμωρίας) «Γ. Καραϊσκάκης» κι αιφνιδίασε τους γηπεδούχους με τον Γιαμπλόνσκι στο 45ο λεπτό. Ο Ολυμπιακός πίεσε στο δεύτερο μέρος και τελικά ανέτρεψε την κατάσταση στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα.

Στο 79ο λεπτό, ο Φωτιάς κλήθηκε από τον Ζαμπαλά να δει τη φάση του Ποντένσε με τον Καρμόνα. Ο διαιτητής υπέδειξε πέναλτι κι ο Ελ Κααμπί ισοφάρισε, ενώ στο 87’ ο Μαροκινός επιθετικός μετέτρεψε σε ασίστ την εξαιρετική πάσα του Όρτα κι έδωσε το «τρίποντο» στον Ολυμπιακό, ο οποίος παραμένει στο -5 από την κορυφή.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Βασίλης Φωτιάς
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Ζουγλής, Αλάγκμπε
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ): Πασχαλάκης, Ροντινέι, Μπιανκόν (46΄ Βέζο), Κάρμο, Ρίτσαρντς, Ιμπόρα (56΄ Ελ Κααμπί), Έσε (46΄ Τσικίνιο), Όρτα, Φορτούνης, Ναβάρο (79΄ Γιόβετιτς), Καμπαράλ (46΄ Ποντένσε).
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Μίλαν Ράσταβατς): Τσιφτσής, Καρμόνα, Πίτσου, Χριστόπουλος, Χουχούμης (90΄ Άλβαρες), Γιαμπλόνσκι (71΄ Γκος), Αλάγκμπε, Σίτο (59΄ Καλτσάς), Ζουγλής (71΄ Παλάσιος), Κρέσπι, Μάντζης (59΄ Μιριτέλο).

Σχετικές ειδήσεις