ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Super League, Άρης – Βόλος 2-0: Με «εκτελεστές» τους Μορόν και Ανσαριφάρντ

Super League Άρης - Βόλος
EUROKINISSI

Super League: Με τον συνήθη ύποπτο, Λορέν Μορόν και τον Καρίμ Ανσαριφάρντ να κάνει… σεφτέ, ο Άρης νίκησε εύκολα (2-0) τον Βόλο, για την 24η αγωνιστική.

Το δεύτερο σερί «τρίποντο» τους στο πρωτάθλημα πανηγύρισαν οι «κίτρινοι» και πήραν ψυχολογία πριν τα ντέρμπι με Παναθηναϊκό και ΑΕΚ.

Η ομάδα του Άκη Μάντζιου είχε τον πλήρη έλεγχο του αγώνα κι απειλήθηκε ελάχιστα από τον Βόλο.

Ο Άρης άσκησε μεγάλη πίεση και κατάφερε να ανοίξει το σκορ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, με τον Μορόν, ο οποίος έκανε ωραίο τελείωμα, μετά το τακουνάκι του Μανού Γκαρθία. Ο Ισπανός είχε χάσει το… άχαστο δύο λεπτά νωρίτερα, καθώς έστειλε την μπάλα στο δοκάρι προ κενής εστίας.

Στο 74ο λεπτό ο Άρης είχε ακόμα ένα δοκάρι, μετά την περίτεχνη ενέργεια του Ζαμόρα, ενώ δοκάρι είχαν κι οι φιλοξενούμενοι με τον Μπερτόγλιο από δύσκολη γωνία. Τη νίκη των γηπεδούχων «κλείδωσε» ο Ανσαριφάρντ με το πρώτο του τέρμα ως παίκτης της ομάδας. Ο Ιρανός επιθετικός έκανε ωραίο «τσίμπημα» κι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα στο 88ο λεπτό.

Διαιτητής: Ανδρέας Γκάμαρης (Αθηνών)
Κίτρινες: Τζούρασεκ – Ντε Καμπς, Γκαρσία, Κόμπα, Τσοκάνης, Μπαριέντος.
ΑΡΗΣ (Άκης Μάντζιος): Κουέστα, Φεράρι, Μάνου Γκαρθία (70’ Τζούρασεκ), Σαβέριο (70’ Ζαμόρα), Μπράμπετς, Νταρίντα (89’ Φετφατζίδης), Οντουμπάτζο, Βέλεθ (81’ Εμβοντό), Μορόν (70’ Ανσαριφάρντ), Ρόουζ, Σουλεϊμάνοφ.
ΒΟΛΟΣ (Χρήστος Κόντης): Κόβατς, Άλχο, Καλογερόπουλος, Σιέλης, Λούνα, Ντε Καμπς (63’ Τσοκάνης), Γκλάβτσιτς (36’ Μπαριέντος), Τρουιγέ (63’ Μπερτόλιο), Κόμπα, Ασεχνούν (76’ Ολιβέρα), Γκαρσία (76’ Μωραϊτης).

*Προτού καν ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο, η ΠΑΕ Βόλος εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία αναφέρεται το εξής: «Συγχαρητήρια στον κ. Γκάμαρη. Στο 10ο λεπτό είχε προλάβει να βγάλει δυο ανύπαρκτες κίτρινες σε ποδοσφαιριστές μας. Στο 30ο ‘’ανακάλυψε’’ και 3η κίτρινη. Μέχρι το τέλος του αγώνα θα βρει τουλάχιστον έναν ποδοσφαιριστή μας να αποβάλλει… Καλά για τα ανύπαρκτα φάουλ που ανακαλύπτει μόνο εις βάρος μας μην το σχολιάσουμε…».

Σχετικές ειδήσεις