Παναθηναϊκός - Άρης: Με Μοντόγια, αλλά και 10 απουσίες η αποστολή του Μάντζιου

Επιμέλεια Ηλίας Λαλιώτης

Παναθηναϊκός - Άρης: Μία επιστροφή για τον Άκη Μάντζιο, αλλά και σημαντικές απουσίες όπως αυτές των Φαμπιάνο, Σαβέριο και Ντουκουρέ για το μεγάλο ματς της Σούπερ Λιγκ

Ο Άρης ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι της Τετάρτης (28/02, 21:00, Cosmote Sports 1HD) κόντρα στον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο για την 25η αγωνιστική της Super League, με προπόνηση στο Δασυγένειο το μεσημέρι της Τρίτης.

Ο Άκης Μάντζιος είναι στην ευχάριστη θέση να έχει ξανά στη διάθεσή του τον Μαρτίν Μοντόγια, αλλά αντιμετωπίζει αρκετές απουσίες.

Ο Φαμπιάνο είναι ανέτοιμος έπειτα από τον τραυματισμό του, ενώ ο Ρουμπέν Πάρδο αισθάνεται ενοχλήσεις στο πόδι από χτύπημα στην προπόνηση.

Ο Κίκε Σαβέριο είναι τιμωρημένος, ενώ εκτός έμειναν για διάφορους λόγους και οι Σεΐκ Ντουκουρέ, Λούκας Ρουπ, Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, Γιώργος Δεληζήσης, Ρόναλντ Ματαρίτα, Κώστας Κυριαζής και Θόδωρος-Γιώργος Αγοραστός.

Η αποστολή του Άρη

Κουέστα, Χουτεσιώτης, Οντουμπάτζο, Μοντόγια, Φεράρι, Φατόρε, Μπράμπετς, Ρόουζ, Βέλεθ, Νταρίντα, Βερστράτε, Ζουλ, Τζούρασεκ, Γκαρθία, Σουλεϊμάνοφ, Σαμόρα, Μπένετ, Μορόν, Ανσαριφάρντ, Φετφατζίδης, Παναγίδης

Σχετικές ειδήσεις

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved