ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Άγιαξ: Ενοχλημένοι οι παίκτες με Φαν’ τ Σχιπ λόγω των πολλών ρεπό!

Άγιαξ: Ενοχλημένοι οι παίκτες με Φαν’ τ Σχιπ λόγω των πολλών ρεπό!

Άγιαξ: Έγινε κι αυτό στην Ολλανδική ομάδα, με τους ποδοσφαιριστές να πηγαίνουν κόντρα με τον προπονητή θεωρώντας πως παίρνουν υπερβολικά πολλά ρεπό.

Η σεζόν που διανύουμε, είναι να φύγει και να μην ξαναγυρίσει για τον Άγιαξ. Τα πράγματα στον «Αίαντα» δεν πηγαίνουν καθόλου καλά και αυτό φαίνεται μέχρι κι από απλά ζητήματα. Όπως τα ρεπό που δίνει ο Τζον Φαν’ τ Σχιπ. Αν σκέφτεστε πως η λογική λέει πως οι ποδοσφαιριστές θα ήθελαν περισσότερες μέρες ξεκούρασης, γελιέστε.

Το αντίθετο ισχύει. Οι παίκτες της Ολλανδικής ομάδας διαμαρτύρονται ανοιχτά, θεωρώντας πως δίνονται πολλά ρεπό απ’ τον προπονητή τους! Συγκεκριμένα ο πρώην Ομοσπονδιακός της χώρας μας, έδωσε ρεπό Δευτέρα αλλά και Πέμπτη στους παίκτες του.

Οι περισσότεροι εξ αυτών, όμως, δεν τον άκουσαν. Πήγαν κανονικά στο προπονητικό κέντρο και ακολούθησαν ατομικά προγράμματα. Μάλιστα προ ημερών υπήρξε η πληροφορία πως οι ποδοσφαιριστές ανοιχτά διαμαρτυρήθηκαν εκφράζοντας την άποψη στον προπονητή τους πως παίρνουν πολλές μέρες ρεπό για αυτό το σημείο της σεζόν.

Ο Άγιαξ έχει μόλις μία νίκη στα τελευταία έξι ματς. Ο ίδιος ο Φαν’ τ Σχιπ όταν ρωτήθηκε για το θέμα, απάντησε: «Η πολύ σκληρή προπόνηση δεν είναι πάντα η λύση σε τέτοιες καταστάσεις»!