ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Europa Conference League: Εκτός Σαμάτα και Ζίβκοβιτς από το Ντινάμο Ζάγκρεμπ – ΠΑΟΚ | Η αποστολή

Αλί Σαμάτα ΠΑΟΚ
Intime News

Europa Conference League: Ο Αλί Σαμάτα έμεινε εκτός αποστολή για την πρώτη αναμέτρηση για τη φάση των «16», Ντινάμο Ζάγκρεμπ – ΠΑΟΚ.

Ο Τανζανός επιθετικός δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα στη μέση κι εξακολουθεί να κάνει θεραπεία.

Εκτός από το πρώτο ματς του ΠΑΟΚ με την Ντινάμο Ζάγκρεμπ είναι κι ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς, ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση. Από εκεί και πέρα, οι Σάστρε, Τροστ - Εκόνγκ και Μιχαηλίδης συνεχίζουν το πρόγραμμα αποκατάστασης τους.

Ο ΠΑΟΚ θα μεταβεί με πτήση τσάρτερ στην πρωτεύουσα της Κροατίας και στις 19:30 θα πραγματοποιηθεί η συνέντευξη Τύπου του Ραζβάν Λουτσέσκου, όπου το «παρών» θα δώσει κι ο Ντόμινικ Κοτάρσκι.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Ταλιχμανίδης, Μοναστηρλής, Βιεϊρίνια, Όττο, Παναγιώτου, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Οζντόεφ, Μεϊτέ, Μάρκος Αντόνιο, Μουργκ, Κωνσταντέλιας, Τάισον, Α.Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Μπράντον, Τζίμας.

Ο πρώτος αγώνας για τους «16» του Europa Conference League, Ντινάμο Ζάγκρεμπ – ΠΑΟΚ θα πραγματοποιηθεί το βράδυ της Πέμπτης (7/3). Συγκεκριμένα, θα ξεκινήσει στις 22:00 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το CosmoteSport2HD. Επίσης, μπορείτε να ενημερωθείτε για την εξέλιξη του και να δείτε τα γκολ λίγο μετά την επίτευξη τους, μέσα από το LIVE του Newsbomb.gr.

Σχετικές ειδήσεις