ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παρί Σεν Ζερμέν: Βρήκε τον αντικαταστάτη του Εμπαπέ - Δίνει 90 εκατομμύρια ευρώ για τον Ράσφορντ

Παρί Σεν Ζερμέν: Βρήκε τον αντικαταστάτη του Εμπαπέ - Δίνει 90 εκατομμύρια ευρώ για τον Ράσφορντ

Ο Μάρκους Ράσφορντ είναι ο εκλεκτός της Παρί Σεν Ζερμέν για να αντικαταστήσει τον Κιλιάν Εμπαπέ το ερχόμενο καλοκαίρι. 

Ο Μάρκους Ράσφορντ είναι ανάμεσα στους παίκτες που αναμένεται να αποτελέσουν παρελθόν το ερχόμενο καλοκαίρι από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Οι αλλαγές θα είναι ραγδείες στον σύλλογο της Βόρειας Αγγλίας, καθώς παρελθόν θα αποτελέσει από τη θέση του αθλητικού διευθυντή ο Τζον Μέρτοου, με τα βρετανικά ΜΜΕ να επιμένουν πως υπάρχει ήδη συμφωνία με τον Νταν Ασγουορθ, ο οποίος κατέχει το ίδιο πόστο στη Νιούκαστλ.

Σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα «Manchester Evening News» ο Ασγουορθ σχεδιάζει μια ριζική αναδιαμόρφωση του ρόστερ της το προσεχές καλοκαίρι και αναμένεται να φύγουν από το «Ολντ Τράφορντ» συνολικά 21 παίκτες, που είναι στη «μαύρη» λίστα του.

Μεταξύ αυτών βρίσκεται και το όνομα του Μάρκους Ράσφορντ, καθώς θέλει να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του και να συνεχίσει σε άλλη ομάδα.

Σύμφωνα μάλιστα με την εφημερίδα «Daily Mirror» η Παρί Σεν Ζερμέν ετοιμάζει πρόταση 90 εκατ. ευρώ για να πάρει τον Αγγλο σταρ το καλοκαίρι και να καλύψει το κενό της αποχώρησης του Κιλιάν Εμπαπέ για την Ισπανία και τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ηδη έχει προσεγγίσει τον ατζέντη του και προσφέρει στον διεθνή επιθετικό πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας με εβδομαδιαίες αποδοχές 500 χιλιάδες λίρες, κατά 20% αύξηση των τωρινών αποδοχών του στη Γιουνάιτεντ, ελπίζοντας πως θα τον πείσει να συνεχίσει την καριέρα του στο γαλλικό πρωτάθλημα.

Σχετικές ειδήσεις