ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μέσι και Σουάρες απέκλεισαν την ομάδα του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο Champions League της CONCACAF

Μέσι και Σουάρες απέκλεισαν την ομάδα του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο Champions League της CONCACAF
AΠΕ - ΜΠΕ

Με μια πανέμορφη συνεργασία τους κι ένα ακόμα υπέροχο γκολ του Λιονέλ Μέσι, η Ίντερ Μαϊάμι προκρίθηκε στα προημιτελικά του Champions League της CONCACAF.

Ο Λιονέλ Μέσι σημείωσε ένα γκολ κι είχε μια μαγική συνεργασία από τα παλιά με τον Λουίς Σουάρες για να βοηθήσει την Ιντερ Μαϊάμι να προκριθεί στα προημιτελικά του του Champions League της CONCACAF.

Η αμερικανική ομάδα επικράτησε με 3-1 της Νάσβιλ, μέτοχος της οποίας είναι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μαζί με τα αδέρφια του, πήρε την πρόκριση μετά το 2-2 του πρώτου αγώνα και θα αντιμετωπίσει μία εκ των FC Σινσινάτι και Μοντερέι στην προημιτελική φάση (2 και 9 Απριλίου οι αγώνες).

Ο Λιονέλ Μέσι έδωσε αρχικά ασίστ στον Λουίς Σουάρες, η οποία ήταν η 40ή στα 260 παιχνίδια που έχουν παίξει μαζί.

Στη συνέχεια σκόραρε για να κάνει το 2-0 (το 826ο γκολ στην καριέρα του)και μετράει πέντε γκολ σε ισάριθμα παιχνίδια φέτος στην Ίντερ Μαϊάμι, ενώ ο Ουρουγουανός επιθετικός έχει τέσσερα σε έξι παιχνίδια.

Ο Λιονέλ Μέσι, ωστόσο, έγινε αλλαγή στο 49ο λεπτό του αγώνα, λόγω ενοχλήσεων. Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Τάτα Μαρτίνο ανέφερε: «Δεν θέλουμε να ρισκάρουμε. Προσπαθήσαμε να δούμε εάν θα μπορούσε να παίξει λίγο ακόμα, αλλά αισθανόταν ενοχλήσεις, οπότε προτιμήσαμε να αντικατασταθεί.

Δεν θέλω να το ρισκάρω, αλλά φαντάζομαι ότι για το παιχνίδι του Σαββάτου, δεν θα είναι διαθέσιμος. Θα κάνουμε μια αξιολόγηση και θα δούμε».

Σχετικές ειδήσεις