ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Εθνική Ελλάδας: Κούλουμα με το… μυαλό στο Euro 2024 – Καθαρά Δευτέρα στο γήπεδο οι διεθνείς

Εθνική Ελλάδας Euro 2024
Intime News

Εθνική Ελλάδας: Καθαρά Δευτέρα στο γήπεδο θα κάνουν οι διεθνείς, καθώς έχουν μπροστά τους την καθοριστική μάχη για την πρόκριση στο Euro 2024.  

Η Εθνική έχει μια μεγάλη ευκαιρία να επιστρέψει σε τελική φάση μεγάλης διοργάνωσης μετά από πολλά χρόνια.

Δεν υπάρχουν συνεπώς περιθώρια για τους διεθνείς να… πετάξουν «χαρταετό», γι’ αυτό και παραμένουν προσηλωμένοι στον μεγάλο στόχο. Ο Γκουστάβο Πογέτ κι οι ποδοσφαιριστές του θα περάσουν την Καθαρά Δευτέρα στο γήπεδο, ανεβάζοντας ρυθμούς, ενόψει του ημιτελικού με το Καζακστάν στην «OPAP Arena».

Η «γαλανόλευκη» θα προπονηθεί το απόγευμα (17:00) στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης, το οποίο σήμερα (17/3) θα έχει ανοιχτές τις πύλες του για το κοινό. Τις πρώτες ημέρες της προετοιμασίας συμμετέχουν στις προπονήσεις οι: Αθανασιάδης, Βλαχοδήμος, Πασχαλάκης, Διούδης, Χατζηδιάκος, Κουλιεράκης, Ρέτσος, Ρότα, Μπάλντοκ, Σάλιακας, Μάνταλος, Πέλκας, Κουρμπέλης, Μπακασέτας, Κωνσταντέλιας, Ζέκα, Μασούρας, Xατζηγιοβάννης, Τζόλης, Ιωαννίδης, Τζαβέλλας.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα… φουλάρει τις μηχανές του από την Τρίτη (19/3), ενόψει του ημιτελικού της Πέμπτης (21/3) στην «OPAP Arena». Σε περίπτωση που προκριθεί θα συνεχίσει την προετοιμασία στις εγκαταστάσεις του Ατρομήτου στο Μαζαράκη.

Να θυμίσουμε ότι η Ελλάδα συμμετέχει στο Path C των playoffs του Nations League και σε περίπτωση που περάσει το Καζακστάν θα αντιμετωπίσει τον νικητή του Γεωργία – Λουξεμβούργο. Ο τελικός θα γίνει στις 26 Μαρτίου, στην έδρα του νικητή του άλλου ημιτελικού.

Σχετικές ειδήσεις