ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Εθνική Ελλάδας: Ιστορικό επίτευγμα από τον εντυπωσιακό Παυλίδη, πριν τις μάχες για το Euro 2024

Βαγγέλης Παυλίδης Εθνική Ελλάδας
Intime News

Εθνική Ελλάδας: Σε τρομερή κατάσταση βρίσκεται ο Βαγγέλης Παυλίδης, ενόψει της προσπάθειας του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος για πρόκριση στο Euro 2024.

Ο διεθνής επιθετικός σκόραρε στην εύκολη νίκη (4-0) της Άλκμααρ επί της Φόλενταμ, για την 26η αγωνιστική της Eredivisie.

Ο Παυλίδης έκανε το 3-0 στο 70’ κι έφτασε τα 23 τέρματα στο ολλανδικό πρωτάθλημα, όπου πλέον είναι μόνος πρώτος στη λίστα των σκόρερ. Ο 25χρονος ποδοσφαιριστής άφησε στη δεύτερη θέση τον Λουκ ντε Γιονγκ της PSV Αϊντχόφεν.

Ο Παυλίδης πέτυχε κι ένα ιστορικό επίτευγμα, καθώς μετράει πλέον 51 γκολ στην Eredivisie, κάτι που τον κάνει τον τέταρτο σκόρερ όλων των εποχών της Άλκμααρ. Συγκεκριμένα, έπιασε τους Μουνίρ ελ Χαμνταουί και Κένετ Πέρες. Ο Έλληνας επιθετικός θα ενσωματωθεί τις επόμενες ημέρες στην Εθνική, όντας σε τρομερή κατάσταση.

Να θυμίσουμε ότι το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα υποδέχεται το Καζακστάν στην «OPAP Arena», την ερχόμενη Πέμπτη (21/3) στον ημιτελικό του Path C των playoffs του Nations League.

Σε περίπτωση που νικήσει, θα διεκδικήσει το εισιτήριο για το Euro 2024, στην έδρα του νικητή που θα προκύψει από τον άλλον ημιτελικό, ανάμεσα στη Γεωργία και το Λουξεμβούργο. Ο τελικός θα γίνει στις 26 Μαρτίου.

Σχετικές ειδήσεις