ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ρεάλ Μαδρίτης: Ένα λάθος του Τσουαμενί επιβεβαίωσε τη μεταγραφή του Κιλιάν Εμπαπέ

Ρεάλ Μαδρίτης: Ένα λάθος του Τσουαμενί επιβεβαίωσε τη μεταγραφή του Κιλιάν Εμπαπέ
AΠΕ - ΜΠΕ

«Άναψε φωτιές» στην Ισπανία και τη Ρεάλ Μαδρίτης, ο Αουρέλιεν Τσουαμενί, συμπαίκτης του Κιλιάν Εμπαπέ στην εθνική Γαλλίας.

Ο Κιλιάν Εμπαπέ έχει πάρει την απόφαση να αποχωρήσει από την Παρί Σεν Ζερμέν το ερχόμενο καλοκαίρι, όταν και ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του.

Όλη η Ευρώπη περιμένει την ανακοίνωση της μεταγραφής του από τη Ρεάλ Μαδρίτης, ωστόσο κανένα μέρος δεν έχει επιβεβαιώσει το παραμικρό μέχρι τώρα.

Ο Αουρέλιεν Τσουαμενί, μέσος της «βασίλισσας» και συμπαίκτης του Εμπαπέ στην εθνική Γαλλίας, είναι πιθανότατα ο πρώτος που το κάνει έστω και... κατά λάθος.

Σε συνέντευξή του στο γαλλικό μέσο Téléfoot, ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης φαίνεται να... ξεχνιέται και να απαντά σαν να γνωρίζει ήδη πως ο συμπατριώτης του θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν στην Ισπανία.

Όλα συμβαίνουν σε μια συνέντευξη όπου ο δημοσιογράφος ρωτά τον Τσουαμενί για τη γνώμη του ισπανικού λαού για τον Κιλιάν Εμπαπέ, στην οποία απαντά ξεκάθαρα: «Οι Ισπανοί γνωρίζουν τι παίκτης είναι ο Κιλιάν, άλλα όταν θα τον βλέπουν κάθε μέρα θα καταλάβουν το πραγματικό μεγαλείο του».

Αυτά τα λόγια του Γάλλου μέσου της Ρεάλ Μαδρίτης φέρνουν τον Εμπαπέ πιο κοντά στην ομάδα που ηγείται ο Κάρλο Αντσελότι.

Μάλιστα, ένα σχετικό βίντεο που το δίκτυο Téléfoot δημοσίευσε στο κοινωνικό δίκτυο «X» το πρωί της Κυριακής (24/3), στη συνέχεια διεγράφη από τον λογαριασμό λόγω της ταραχής που έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις του Τσουαμενί.

Σχετικές ειδήσεις