ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός - ΑΕΚ: Με Αθανασιάδη και στη Λεωφόρο η «Ένωση», παραμένει εκτός ο Στάνκοβιτς

Παναθηναϊκός - ΑΕΚ Super League
Intime News

Παναθηναϊκός - ΑΕΚ: Ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς παραμένει εκτός κι ως εκ τούτου ο Γιώργος Αθανασιάδης θα ξεκινήσει βασικό και στο ντέρμπι της Λεωφόρου, για τη 3η αγωνιστική των playoffs της Super League.

Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το ματς της Τετάρτης (3/4), με τον Ματίας Αλμέιδα να μην υπολογίζει μόνο στον Αυστριακό τερματοφύλακα.

Ο Στάνκοβιτς ταλαιπωρείται από μυϊκό πρόβλημα κι ως τούτου ο Αθανασιάδης θα βρίσκεται και πάλι στην εστία. Ο Έλληνας γκολκίπερ, ο οποίος «άκουσε» πολλά φέτος, λόγω των σοβαρών λαθών του, ήταν ο MVP κόντρα στη νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό.

Η ΑΕΚ δεν ανακοίνωσε αποστολή, όπως συμβαίνει στα τελευταία παιχνίδια κι ως εκ τούτου η τελική 20άδα θα γίνει γνωστή λίγο πριν τη σέντρα.

Το Παναθηναϊκός – ΑΕΚ είναι προγραμματισμένο για το βράδυ της Τετάρτης (3/4) στη Λεωφόρο. Συγκεκριμένα, θα ξεκινήσει στις 21:00 και θα μεταδοθεί από το CosmoteSport1HD. Επίσης, μπορείτε να ενημερώνεστε για την εξέλιξη του και να βλέπετε τα γκολ, λίγο μετά την επίτευξη τους, μέσα από το LIVE του Newsbomb.gr.

Σχετικές ειδήσεις