ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός – ΑΕΚ: Με απουσίες οι «πράσινοι» | Η αποστολή του Φατίχ Τερίμ

Παναθηναϊκός - ΑΕΚ Super League
EUROKINISSI

Παναθηναϊκός – ΑΕΚ: Αρκετές είναι οι απουσίες των «πράσινων», για το ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής των playoffs της Super League.

Η αναμέτρηση αποτελεί «τελικό» για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος θέλει μόνο νίκη για να μείνει στην κούρσα του τίτλου.

Ο Φατίχ Τερίμ θα έχει αρκετές απουσίες στο ματς της εμβόλιμης αγωνιστικής. Ο Τούρκος προπονητής δεν μπορεί να υπολογίζει στον τιμωρημένο Παλάσιος, ο οποίος αποβλήθηκε στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, όπως και στους τραυματίες Σπόραρ και Σένκεφελντ.

Ο Σλοβένος επιθετικός έμεινε προληπτικά εκτός μετά το χτύπημα που δέχθηκε στο κεφάλι στο ματς με τον «Δικέφαλο του Βορρά», ενώ ο Ολλανδός αμυντικός έχει ενοχλήσεις στη μέση. Εκτός έμειναν με απόφαση του Τερίμ κι οι Αϊτόρ, Ούγκο.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι με την ΑΕΚ: Λοντίγκιν, Ντραγκόφσκι, Λίλο, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Ιωαννίδης, Μπακασέτας, Μπερνάρ, Λημνιός, Τσέριν, Μαντσίνι, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Γερεμέγεφ, Τζούριτσιτς, Βιλένα, Αράο, Βέρμπιτς, Ακαϊντίν.

Το Παναθηναϊκός – ΑΕΚ είναι προγραμματισμένο για το βράδυ της Τετάρτης (3/4) στη Λεωφόρο. Συγκεκριμένα, θα ξεκινήσει στις 21:00 και θα μεταδοθεί από το CosmoteSport1HD. Επίσης, μπορείτε να ενημερώνεστε για την εξέλιξη του και να βλέπετε τα γκολ, λίγο μετά την επίτευξη τους, μέσα από το LIVE του Newsbomb.gr.

Σχετικές ειδήσεις