ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Ζάετς έβαλε… διαφήμιση στη Marca για να πείσει τον Μόντριτς!

Ο Ζάετς έβαλε… διαφήμιση στη Marca για να πείσει τον Μόντριτς!

Ο πρόεδρος της Ντινάμο Ζάγκρεμπ βρήκε έναν ξεχωριστό τρόπο για να κερδίσει την υπογραφή του Λούκα Μόντριτς, που αποτελεί διακαή πόθο της ομάδας της Κροατίας για το καλοκαίρι.

Το ερχόμενο καλοκαίρι ολοκληρώνεται το συμβόλαιο του Λούκα Μόντριτς με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Μετά από 12 χρόνια και χωρίς να υπολογίζεται πλέον σε πρωταγωνιστικό ρόλο, ο Κροάτης θα αποχωρήσει απ’ τη «βασίλισσα». Κάτι που δεν έκανε το περασμένο καλοκαίρι, αρνούμενος τα λεφτά της Σαουδικής Αραβίας.

Και τώρα οι Σαουδάραβες είναι αυτοί που… σέρνουν το χορό για την υπογραφή του έμπειρου άσου, έχοντας ως μεγάλο ατού τα πολλά χρήματα που μπορούν να δώσουν. Όμως ο βετεράνος άσος παραμένει διακαής πόθος της ομάδας που τον ανέδειξε. Της Ντινάμο Ζάγκρεμπ.

Ο Βέλιμιρ Ζάετς, πρόεδρος των Κροατών, έχει έρθει σε επαφή με τον παίκτη, αρχίζοντας τις προσπάθειες να πειστεί να επιστρέψει στην πατρίδα του. Ο παλαίμαχος άσος του Παναθηναϊκού, μάλιστα, προχώρησε και σε μια κίνηση που ξάφνιασε.

Με ολοσέλιδη καταχώρηση στη «Marca», οι αναγνώστες της ισπανικής εφημερίδας μπορούν να δουν τη φανέλα της Ντιναμό Ζάγκρεμπ με το 10 στην πλάτη και το όνομα του Λούκα Μόντριτς. Φανέλα η οποία περιμένει την υπογραφή του Κροάτη!

Το αν αυτή η κίνηση «μίλησε» στην καρδιά του Μόντριτς, θα το μάθουμε όταν αποφασίσει που θα συνεχίσει την καριέρα του. Πάντως ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης, αγαπά την ομάδα στην οποία ξεκίνησε και είναι πολύ δεμένος μαζί της.