ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κάρλος Τέβες: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο με έντονους πόνους στο στήθος

Κάρλος Τέβες: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο με έντονους πόνους στο στήθος
EPA/Juan Ignacio Roncoroni, ΑΜΠΕ

Ώρες αγωνίας για τον Κάρλος Τέβες, καθώς το βράδυ της Τρίτης (23/04) μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε νοσοκομείο με έντονους πόνους στο στήθος.

Ο Αργεντίνος σούπερ σταρ, ο οποίος πλέον ακολουθεί καριέρα προπονητή στην Ιντεπεντιέντε, αναγκάστηκε να εισαχθεί το βράδυ της Τρίτης (23/04) σε νοσοκομείο της πατρίδας του, έπειτα από έντονους πόνους στο στήθος του. Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, ο 40χρονος κόουτς υποβλήθηκε άμεσα σε εξετάσεις, οι οποίες δεν ήταν ανησυχητικές.

Ωστόσο, κρίθηκε σκόπιμο να παραμείνει για μία ακόμα ημέρα, ούτως ώστε να συνεχιστούν οι εξετάσεις και να διαπιστωθούν οι λόγοι που προκάλεσαν τους έντονους πόνους. Όπως αναφέρουν τα Μέσα της Αργεντινής, οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για υπερβολικό άγχος και υψηλή αρτηριακή πίεση.

Πάντως, η Ιντεπεντιέντε εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία μιλά για την κατάσταση του Κάρλος Τέβες. Συγκεκριμένα, σ’ αυτήν αναφέρεται: «Ο προπονητής μας, Κάρλος Τέβες, πήγε στο νοσοκομείο La Trinidad στο San Isidro με πόνο στο στήθος. Έκανε τις απαραίτητες εξετάσεις και ήταν ικανοποιητικές. Σήμερα θα συνεχίσει με μια σειρά δοκιμών που έχουν προγραμματιστεί εκ των προτέρων ως μέρος ενός γενικού ελέγχου. Ο Κάρλος Τέβες θα νοσηλευτεί προληπτικά μέχρι να ολοκληρωθούν οι αντίστοιχες εξετάσεις».

Σχετικές ειδήσεις