Super League: Ο Λανουά ανέλυσε δύο πέναλτι - Μία σωστή και μία λανθασμένη απόφαση
Ο Γάλλος αρχιδιαιτητής επέστρεψε με την ανάλυση των επίμαχων φάσεων της τελευταίας… στροφής της Super League και στάθηκε σε δύο περιπτώσεις πέναλτι, με μία σωστή και μία λανθασμένη απόφαση.
Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της ΚΕΔ υποστήριξε πως σωστά δεν καταλογίστηκε πέναλτι στο παιχνίδι του Ατρόμητου με τον ΟΦΗ, έπειτα από την παρέμβαση του VAR, ενώ χαρακτήρισε λανθασμένη απόφαση το μη καταλογισμό πέναλτι στον αγώνα του Βόλου με τον Αστέρα Aktor.
Χαρακτηριστικά, ο Γάλλος τόνισε:
Για το πέναλτι που κέρδισε ο ΟΦΗ στο παιχνίδι του Περιστερίου κόντρα στον Ατρόμητο: «Εδώ ο αμυντικός του Ατρόμητου βρίσκει την μπάλα με τάκλιν, ακουμπώντας την με το δεξί του πόδι χωρίς απρόσεκτο ή βίαιο μαρκάρισμα κατά του επιθετικού. Περιμένουμε παρέμβαση του VAR, όπως και έγινε, για τη διόρθωση της λανθασμένης απόφασης».
Για το πέναλτι που ζήτησε ο Αστέρας Τρίπολης AKTOR στο εκτός έδρας ματς στον Βόλο: «Εδώ έχουμε μια καθαρή περίπτωση ανατροπής εντός μεγάλης περιοχής. Ο αμυνόμενος δεν παίζει την μπάλα, αλλά κάνει ξεκάθαρο φάουλ με το δεξί του πόδι. Περιμένουμε τον καταλογισμό πέναλτι και παρέμβαση του VAR, η οποία δεν έγινε».