Ελλάδα - Ιαπωνία: Οι… πιθανότητες του Σάντος

Newsbomb

Η Ελλάδα πήρε την ισοπαλία κόντρα στην Ιαπωνία, η οποία της αφήνει πιθανότητες πρόκρισης, σύμφωνα με τον Φερνάντο Σάντος.

Ο Πορτογάλος τεχνικός του αντιπροσωπευτικού μας «συγκροτήματος», μετά το τέλος του αγώνα, σε δηλώσεις του στην «ΝΕΡΙΤ» στάθηκε στην αποβολή του Κατσουράνη, αλλά και την υπερπροσπάθεια που κατέβαλαν οι ποδοσφαιριστές στον αγωνιστικό χώρο.

«Αρχικά πρέπει να πούμε πως το πρώτο ημίχρονο έχει δύο φάσεις. Στα πρώτα 15 με 20 λεπτά μπήκαμε συγκεντρωμένοι, καταφέραμε και κρατήσαμε τη μπάλα στα πόδια μας και δημιουργήσαμε μερικές ευκαιρίες, αλλά δεν ήμασταν σωστή στην τελική πάσα ή την τελική ενέργεια», ανέφερε αρχικά ο Ομοσπονδιακός προπονητής.

Και πρόσθεσε: «Από το 20ο λεπτό η Ιαπωνία ισορρόπησε, είχε την μπάλα και αναπτυσσόταν από τα αριστερά. Είχαμε την αποβολή του Κατσουράνη και όλα έγιναν πιο δύσκολα. Στο ημίχρονο μιλήσαμε με τα παιδιά και είπαμε να δώσουμε το κάτι παραπάνω. Τα παιδιά ανταπεξήλθαν σε αυτό το κομμάτι και αγωνίστηκαν με διάθεση, είχαν τρεξίματα και αποφασιστικότητα για να πάρουμε την ισοπαλία».

Τέλος, ο Φερνάντο Σάντος, ανέφερε: «Δεν καταφέραμε στο τέλος να κρατήσουμε παραπάνω την μπάλα, να παίξουμε πιο έξυπνα και να κερδίσουμε μέτρα για να βγάλουμε επιθέσεις. Θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει γκολ, όπως και στο τέλος με την ευκαιρία του Χολέμπας, όπου θα μπορούσε να αλλάξει το παιχνίδι. Μένει η ισοπαλία και μας αφήνει πιθανότητες».

Πηγή:onsports.gr

Διαβάστε επίσης:

Ελλάδα έτοιμη για... πρόκριση στο δεύτερο γύρο του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρο (photos)

Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2014: Το σημερινό πρόγραμμα και οι τηλεοπτικές μεταδόσεις

Μουντιάλ 2014: Μια ζωή... Αγγλία

Μουντιάλ 2014: Τα καλύτερα γκολ της 1ης αγωνιστικής (video + photos)

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved