ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ελλάδα-Ακτή Ελεφαντοστού: Συλλυπητήρια Εθνικής για Τουρέ

Ελλάδα-Ακτή Ελεφαντοστού: Συλλυπητήρια Εθνικής για Τουρέ

Σε μία αξιοθαύμαστη κίνηση προχώρησε η ΕΠΟ, που εξέφρασε τα συλλυπητήρια της για τον θάνατο του Ιμπραΐμ Τουρέ, με επιστολή της στην αφρικάνικη ομοσπονδία.

Η Εθνική μας ομάδας αντιμετωπίζει απόψε στις 23:00 την Ακτή Ελεφαντοστού σε ένα παιχνίδι που έχει χαρακτήρα «τελικού», όμως κάποια πράγματα είναι πάνω από τον αθλητισμό.

Λίγες ώρες πριν το μεγάλο παιχνίδι με τους «ελέφαντες», Η ΕΠΟ με επιστολή της στην ομοσπονδία ποδοσφαίρου της αφρικανικής χώρας εξέφρασε εκ μέρους της Εθνικής τα συλλυπητήριά της για το θάνατο του Ιμπραΐμ Τουρέ, μικρότερου αδερφού των Γιάγια και Κόλο, οι οποίοι βρήκαν τη δύναμη και δεν έφυγαν από την Βραζιλία πάρα το θλιβερό γεγονός. Διαβάστε την επιστολή την οποία οι Ιβοριανοί δημοσιεύουν αυτούσια την επιστολή στην ιστοσελίδα τους.

«Η αποστολή της Εθνικής ομάδας θα ήθελε να εκφράσει τη θλίψη της για τον θάνατο του Ιμπραΐμ, αδερφού των Γιάγια και Κόλο Τουρέ. Επιτρέψτε μας να ενώσουμε τις σκέψεις και τις προσευχές μας με τις δικές σας. Στέλνουμε τα συλλυπητήριά μας στην ομοσπονδία σας και την οικογένεια Τουρέ. Ας αναπαυθεί η ψυχή του εν ειρήνη.

Οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο της Εθνικής ομάδας».

Διαβάστε επίσης:

Ελλάδα - Ακτή Ελεφαντοστού: Η μεγάλη στιγμή της Εθνικής μας έφτασε (pics)

ΝΕΡΙΤ: Το σημερινό τηλεοπτικό πρόγραμμα του Μουντιάλ

Μουντιάλ 2014: Κανένας κίνδυνος από το ραμαζάνι