Μουντιάλ 2014: Η υποδοχή της Εθνικής Αγγλίας από μόνο... ένα φίλαθλο!

Newsbomb

Θα ήθελαν να επιστρέψουν σαν ήρωες αλλά εισέπραξαν την τέλεια... αδιαφορία!

Η ομάδα του Ρόι Χόντσον επέστρεψε από τη Βραζιλία με ένα ιδιωτικό αεροπλάνο μετά από μία από τις χειρότερες εμφανίσεις που έχει κάνει η χώρα σε παγκόσμιο κύπελλο ποδοσφαίρου.

Αν εξαιρέσει κανείς τις απαστράπτουσες λιμουζίνες που είχε στείλει η ομοσπονδία ποδοσφαίρου για να υποδεχτεί τους ποδοσφαιριστές, κανείς άλλος πλην ενός οπαδού, δε βρέθηκε στο αεροδρόμιο.

Ο προπονητής της ομάδας, Ρόι Χόντσον δήλωσε σε δημοσιογράφους ότι θέλει να παραμείνει στον πάγκο της Αγγλίας παρά τoν αποκλεισμό τονίζοντας ότι προπονεί μία νεανική ομάδα.

"Ο ενθουσιασμός μου για το ποδόσφαιρο και την εθνική ομάδα δεν πρόκειται να μειωθεί παρά τον αποκλεισμό. Η Αγγλία είναι μία νεανική ομάδα και πιστεύω ότι έχει γερές βάσεις για το μέλλον. Σε δύο χρόνια θα έχουν γίνει καλύτεροι.

Είμαι σίγουρος ότι θα συμβεί. Για την ώρα πρέπει να πιούμε το πικρό ποτήρι του αποκλεισμού. Εϊδαμε τα όνειρα μας να συντρίβονται».

Η εικόνα του αεροδρομίου δεν είχε καμία σχέση με αυτή του 1990 όταν η ομάδα είχε φτάσει μέχρι τα ημιτελικά με την Ιταλία αφού μόλις ένας άνθρωπος είχε πάει εκεί για να τους... υποδεχτεί!

Διαβάστε επίσης: Παγκόσμιο Κύπελλο: «Μεγάλη ομάδα η Ελλάδα», είπε ο Ρομπέρτο Κάρλος

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved