ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μαραντόνα: «Την Βραζιλία στον τελικό θέλει η FIFA»

Μαραντόνα: «Την Βραζιλία στον τελικό θέλει η FIFA»

Κατά της FIFA στράφηκε για ακόμα μια φορά ο Ντιέγκο Μαραντόνα μετά τον αποκλεισμό της Κολομβίας από την ημιτελική φάση του Παγκόσμιου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου.

Ο «θρύλος» του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, αναφέρθηκε στο παιχνίδι της Κολομβίας με την Βραζιλία, τονίζοντας ότι η FIFA ευνοεί την «σελεσάο» ώστε να φτάσει στον τελικό. Χαρακτηριστικά ο παλιός άσος της Αργεντινής δήλωσε: «Το σχέδιο της FIFA είναι να πάει στον τελικό η διοργανώτρια Βραζιλία. Είδατε επέλεξαν τον διαιτητή που ήθελαν ώστε να το πετύχουν, τη στιγμή που η Κολομβία είχε τη μοναδική ευκαιρία να αποκλείσει τη Βραζιλία».

«Έκαναν (σ.σ. οι Βραζιλιάνοι) συνεχώς σκληρά φάουλ στον Ροντρίγκες χωρίς καν να τους κάνει μια σύσταση. Πραγματικά είναι ο χειρότερος διαιτητής που έχω δει τα τελευταία δέκα χρόνια. Επίσης δεν απέβαλε τον Ζούλιο Σέσαρ στη φάση του πέναλτι, όπως θα έπρεπε».

Επίσης, ο Μαραντόνα μίλησε για τον σοβαρό τραυματισμό του Νεϊμάρ, λέγοντας: «Όσοι αγαπάμε το ποδόσφαιρο είμαστε στενοχωρημένοι που τραυματίστηκε. Ήταν το Μουντιάλ του», ενώ για την ομάδα της «αλμπισελέστε» πρόσθεσε: «Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Θα το χαρακτήριζα ζωής ή θανάτου. Θα πρέπει οι παίκτες μας να αποδείξουν στο γήπεδο αν μπορούν να πάνε στα ημιτελικά».

Διαβάστε επίσης:

Η Κολομβιανή που κέρδισε τη... Βραζιλία και τον κόσμο όλο! (photos+video)

Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου - Προημιτελικοί: Ειρωνεία Φαλκάο για διαιτητή

«Sokratis»: Παντρεύεται σήμερα την καλή του – Δείτε φωτογραφίες