ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η Κολομβιανή που κέρδισε τη... Βραζιλία και τον κόσμο όλο! (photos+video)

Η Κολομβιανή που κέρδισε τη... Βραζιλία και τον κόσμο όλο! (photos+video)

Το γύρο του κόσμου κάνει το πλάνο με την πανέμορφη οπαδό της εθνικής Κολομβίας - Αυτές είναι οι δέκα.... ωραιότερες παρουσίες από τις εξέδρες του Παγκοσμίου Κυπέλλου

Σε ένα γήπεδο γεμάτο Βραζιλιάνες, μια Κολομβιανή κατάφερε να τραβήξει όλα τα βλέμματα με την ομορφιά της και το υπέροχο χαμόγελο της

Στο «Estádio Governador» είδαμε ποδοσφαιρικό θέαμα και λίγο «ξύλο» με πρωταγωνιστές τους παίκτες της Βραζιλίας και της Κολομβίας, όμως στις εξέδρες του γηπέδου την παράσταση... έκλεψε μια Κολομβιανή καλλονή!

Όχι δεν ήταν ημίγυμνη σαν άλλες θαυμάστριες των εθνικών ομάδων, αλλά χάζεψε τους πάντες μόνο με το χαμόγελο της! Μάλιστα φαίνεται πως κέρδισε την... καρδιά ακόμα και του σκηνοθέτη που αφιέρωσε πάνω της μερικά δευτερόλεπτα τηλεοπτικού χρόνου!

Και... σαν να μην έφτανε αυτό, κατάφερε να κερδίσει ΚΑΙ τα social media.

Δείτε το βίντεο:

Σε αυτό το Μουντιάλ όμως, η Κολομβιανή καλλονή μπορεί να έβαλε... γκολ στις καρδιές μας στο χθεσινό παιχνίδι, όμως ως τώρα στην διοργάνωση έχουμε δει και άλλες όμορφες παρουσίες που παίζουν τη δική τους μπάλα στις εξέδρες.

Τελικά αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο δεν είναι απλά το καλύτερο της τελευταίας 20αετίας (τουλάχιστον), αλλά παίρνει δικαίως και τον τίτλος της ομορφότερης διοργάνωσης!

Δείτε τις 10 ομορφότερες παρουσίες που έχουν κάνει τις εξέδρες... καλλιστεία!

Διαβάστε επίσης:

Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2014 – Προημιτελικοί: Το πρόγραμμα της διοργάνωσης

Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2014 – Προημιτελικοί: Επίθεση Βραζιλιάνων στον Ζουνίγκα

Μουντιάλ 2014: «Τέρας» ψυχραιμίας ο Χάμες (photos)