ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ρεάλ και Ατλέτικο για μια θέση στα ημιτελικά

Ρεάλ και Ατλέτικο για μια θέση στα ημιτελικά

Την παράδοση που δημιουργήθηκε μετά τον τελικό της Λισαβόνας καλείται να σπάσει η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι αν θέλει να περάσει στον επόμενο γύρο της διοργάνωσης.

Μετά τον περσινό τελικό που κέρδισε με 4-1 την «μισητή» της συμπολίτισσα μετράει 7 παιχνίδια χωρίς νίκη ενώ έχει και τέσσερις ήττες στα παιχνίδια με τους «ροχιμπλάνκος».

Το πρώτο παιχνίδι ήρθε ισοπαλία και τώρα θέλει μια καθαρή νίκη για να περάσει στον επόμενο γύρος ενώ μπορεί να την βρείτε με 1.80 απόδοση στην ιστοσελίδα του stoiximan.gr για νίκη στα 90 λεπτά. Σε οποιαδήποτε ισοπαλία με γκολ, η Ατλέτικο θα περάσει στην επόμενη φάση όπως φυσικά και σε νίκη που έχει κυριαρχήσει φέτος στα παιχνίδια με την «βασίλισσα».

O Γκρίζμαν είναι ο πρώτος σκόρερ της Ατλέτικο φέτος αλλά μέχρι τώρα δεν έχει καταφέρει να σκοράρει απέναντι στη μισητή αντίπαλο. Ο Ντιέγκο Σιμεόνε θα ελπίζει πως την Τέταρτη στις 21:45 θα κάνει την αρχή και θα προσθέσει στα 18 γκολ που έχει από την αρχή της χρονιάς.

Δείτε το infographic που ετοίμασε ο stoiximan.gr για τον αγώνα και δείχνει την κυριαρχία της Ατλέτικο φέτος στα παιχνίδια με την Ρεάλ

info