ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το σκάνδαλο της χρονιάς! Με 273.000 ευρώ δώρισε το ΟΑΚΑ στην ΑΕΚ η κυβέρνηση

Το σκάνδαλο της χρονιάς! Με 273.000 ευρώ δώρισε το ΟΑΚΑ στην ΑΕΚ η κυβέρνηση

Δεν μπορεί να έγινε με την έγκριση του Αλέξη Τσίπρα μια τέτοια σύμβαση… δωρεάς του Ολυμπιακού Σταδίου προς την ΠΑΕ ΑΕΚ, για την επόμενη διετία, έναντι 273.000 ευρώ το χρόνο, ποσό που είναι σχεδόν το μισό από όσα πλήρωσε πέρσι η ΚΑΕ Παναθηναϊκός για το κλειστό.

Το σκάνδαλο της χρονιάς βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη στο χώρο του αθλητισμού, έχει για μια ακόμη φορά πρωταγωνιστές στελέχη της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΚ, αφού νύχτα Κυριακής κινήθηκε η διαδικασία για την υπογραφή διετούς σύμβασης, ανάμεσα στην κιτρινόμαυρη ομάδα και τη διοίκηση του ΟΑΚΑ.

Μια σύμβαση για τη χρήση του Ολυμπιακού Σταδίου από την ΠΑΕ ΑΕΚ έναντι ετήσιου ενοικίου ύψους μόλις 273.000 ευρώ. Ποσό που μοιάζει και είναι… δώρο κυβερνητικής προέλευσης προς τον Δημήτρη Μελισσανίδη και την κιτρινόμαυρη ΠΑΕ, αφού ξεκάθαρα έχει προκύψει ως αποτέλεσμα κυβερνητικής παρέμβασης και όχι σοβαρής διαπραγμάτευσης. Διότι μόνο ως σκάνδαλο μπορεί να χαρακτηριστεί το να πληρώνει η ΠΑΕ ΑΕΚ σχεδόν τα μισά χρήματα ως ενοίκιο για το ποδοσφαιρικό ΟΑΚΑ, σε σχέση με τα χρήματα που καταβάλλει σε ετήσια βάση η ΚΑΕ Παναθηναϊκός (660.000) για τη χρήση του κλειστού γηπέδου μπάσκετ των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΕΚ ΜΕ ΤΟ ΟΑΚΑ

Είναι χαρακτηριστικό ότι τέσσερα από τα εννέα μέλη της διοίκησης του ΟΑΚΑ αρνήθηκαν να βάλουν την υπογραφή τους σε αυτή την καταχρηστική σύμβαση που ζημιώνει ξεκάθαρα τα συμφέροντα του Ελληνικού Δημοσίου, γι’ αυτό και η έγκρισή της έγινε με οριακή πλειοψηφία (5-4).

Το τεράστιο αυτό σκάνδαλο αποκτά πλέον και πολιτικές προεκτάσεις, καθώς θα πρέπει να ξεκαθαριστεί από την πλευρά του Αλέξη Τσίπρα αν γνώριζε τις ζυμώσεις που γίνονταν τα προηγούμενα 24ωρα από κορυφαίους συνεργάτες του και τις παρεμβάσεις τους προς μέλη του Δ.Σ. του ΟΑΚΑ, προκειμένου να περάσει αυτή η σύμβαση που εξυπηρετεί αποκλειστικά και μόνο τα συμφέροντα της ΠΑΕ ΑΕΚ. Αλήθεια, οι δικηγόροι του ΟΑΚΑ πότε πρόλαβαν να τη διαβάσουν, πότε να διαπραγματευτούν, πότε να διατυπώσουν τις ενστάσεις τους; Το ερώτημα είναι προφανώς ρητορικό.

Και κυρίως αν αυτή η εξέλιξη με την επιβολή υπογραφής μιας σύμβασης ύψους 273.000 ευρώ το χρόνο για τη χρήση του ΟΑΚΑ από την ΠΑΕ ΑΕΚ την επόμενη διετία, πραγματοποιήθηκε με δική του έγκριση ή πίσω απ’ την πλάτη του, οπότε και θα πρέπει άμεσα να παρέμβει και να ζητήσει από τη διοίκηση του ΟΑΚΑ να την ακυρώσει.

Και μαζί, φυσικά, να απαιτήσει τις παραιτήσεις και των 5 μελών που υπέγραψαν μια σύμβαση που ξεκάθαρα ζημιώνει τα συμφέροντα του Ελληνικού Δημοσίου…

Διαβάστε επίσης:

Μέγα σκάνδαλο! Η κυβέρνηση κάνει… δώρο το ΟΑΚΑ στην ΠΑΕ ΑΕΚ για 2 χρόνια!