ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δείτε εδώ την προηγούμενη σκανδαλώδη σύμβαση της ΠΑΕ ΑΕΚ για το ΟΑΚΑ

Δείτε εδώ την προηγούμενη σκανδαλώδη σύμβαση της ΠΑΕ ΑΕΚ για το ΟΑΚΑ

Το Newsbomb.gr συνεχίζει τις αποκαλύψεις μέχρι η κυβέρνηση και οι αρμόδιοι φορείς να δώσουν στη δημοσιίοτητα τη σύμβαση - δωράκι που ετοιμάζεται προκειμένου να παραχωρηθεί το Ολυμπιακό Στάδιο στην ΠΑΕ ΑΕΚ έναντι του ευτελούς τιμήματος των 273.000 ευρώ για την επόμενη διετία - Όπως έχουμε ήδη σημειώσει με συνεχή αποκαλύπτικά ρεπορτάζ δεν μπορεί να έγινε τέτοιο σκάνδαλο με την έγκριση του Αλέξη Τσίπρα, αφού το συγκεκριμένο ποσό που είναι σχεδόν το μισό από όσα πλήρωσε πέρσι η ΚΑΕ Παναθηναϊκός για το κλειστό του μπάσκετ - Σήμερα το Newsbomb.gr σας παρουσιάζει την προηγούμενη σύμβαση της οποίας επίσης το ποσό είναι αστείο.

Το σκάνδαλο της χρονιάς βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη στο χώρο του αθλητισμού, έχει για μια ακόμη φορά πρωταγωνιστές στελέχη της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΚ, αφού νύχτα Κυριακής κινήθηκε η διαδικασία για την υπογραφή διετούς σύμβασης, ανάμεσα στην κιτρινόμαυρη ομάδα και τη διοίκηση του ΟΑΚΑ.

Επειδή τίποτα δεν μπορεί να μείνει κρυφό σε αυτό τον τόπο, όσο κι αν κάποιοι προσπαθούν να θολώσουν τα νερά και να δημιουργήσουν συνθήκες αδιαφάνειας το Newsbomb.gr σας παρουσιάζει την προηγούμενη σύμβαση με την οποία είχε παραχωρηθεί το γήπεδο του ποδοσφαίρου στην ΑΕΚ.

aek 4

Όπως θα διαπιστώσετε το μίσθωμα είναι εξίσου αστείο με αυτό που ετοιμάζουν.

Πόσα πλήρωσαν;

280.476 ευρώ με την έκπτωση!!!

Δείτε το αρχικό ποσό στον πίνακα που ακολουθεί

AEK 1
AEK 2

Πάμε τώρα να δούμε και πόσο φτάνει το τίμημα με την έκπτωση:

ekptosi

Τα έγγραφα είναι αδιάψευστος μάρτυρας!

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΣΤΗ GALLERY ΤΟΥ NEWSBOMB.GR

Mπορείτε να δείτε ΕΔΩ αναλυτικά όλη τη σύμβαση

Πλέον ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του για το τι ακριβώς συμβαίνει πίσω από τις κουρτίνες και κάτω από τα τραπέζια.

Ποιοι και γιατί αποφάσισαν να δώσουν μια σύμβαση για τη χρήση του Ολυμπιακού Σταδίου από την ΠΑΕ ΑΕΚ έναντι ετήσιου ενοικίου ύψους μόλις 273.000 ευρώ;

Ποσό που μοιάζει και είναι… δώρο κυβερνητικής προέλευσης προς τον Δημήτρη Μελισσανίδη και την κιτρινόμαυρη ΠΑΕ, αφού ξεκάθαρα έχει προκύψει ως αποτέλεσμα κυβερνητικής παρέμβασης και όχι σοβαρής διαπραγμάτευσης.

Διότι μόνο ως σκάνδαλο μπορεί να χαρακτηριστεί το να πληρώνει η ΠΑΕ ΑΕΚ σχεδόν τα μισά χρήματα ως ενοίκιο για το ποδοσφαιρικό ΟΑΚΑ, σε σχέση με τα χρήματα που καταβάλλει σε ετήσια βάση η ΚΑΕ Παναθηναϊκός (660.000) για τη χρήση του κλειστού γηπέδου μπάσκετ των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων.

Εδώ και τώρα οι φορείς της επίσιμης πολιτείας να δώσουν στη δημοσιότητα τη νέα σύμβαση για να μάθει ο ελληνικός λαός τι ακριβώς συμβαίνει και ποιοι διαχειρίζονται την περιουσία του!!!

Διαβάστε εδω την αποκάλυψη του Newsbomb.gr για το μέγα σκάνδαλο.

Διαβάστε επίσης:

Μέγα σκάνδαλο! Η κυβέρνηση κάνει… δώρο το ΟΑΚΑ στην ΠΑΕ ΑΕΚ για 2 χρόνια!

Σχετικές ειδήσεις