ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΕΚ: Διπλό «χτύπημα» - Έφερε Χιμένεθ, κράτησε Σιμόες (pics+vid)

ΑΕΚ: Διπλό «χτύπημα» - Έφερε Χιμένεθ, κράτησε Σιμόες (pics+vid)
Ξανά στην ΑΕΚ ο Μανόλο Χιμένεθ, που θα βρει εκει και τον Σιμόες
ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI

ΑΕΚ: «Οργασμός» ειδήσεων για την Ένωση που έφερε τον Μανόλο Χιμένεθ έτσι ώστε να αντικαταστήσει τον Ουζουνίδη και ανανέωσε το συμβόλαιο του Αντρέ Σιμόες ως το 2023.

Πιο… γεμάτη ημέρα δεν θα μπορούσε να έχει η ΑΕΚ. Από το πρωί της Τρίτης (05/02) οι εξελίξεις διαδέχονταν η μία την άλλη. Αρχικά προέκυψε η παραίτηση του Μαρίνου Ουζουνίδη από τον πάγκο της ομάδας, με αποτέλεσμα να «φουντώσουν» οι φήμες για τον επόμενο προπονητή της ομάδας. Αυτός δεν θα είναι άλλος από τον Μανόλο Χιμένεθ.

Ο Ισπανός τεχνικός πέρσι οδήγησε την Ένωση στην κατάκτηση του πρωταθλήματος για πρώτη φορά μετά από 24 χρόνια. Το καλοκαίρι λόγω ενός προσωπικού προβλήματος θέλησε να επιστρέψει στην Ισπανία, ωστόσο, στη Λας Πάλμας έμεινε για μικρό διάστημα καθώς απολύθηκε. Μετά την αποχώρηση του Ουζουνίδη, το όνομά του ήταν πολύ ψηλά στη λίστα και χρειάστηκαν ελάχιστες ώρες για να συμφωνήσει, να μπει στο αεροπλάνο και να επιστρέψει στην Ελλάδα για λογαριασμό της Ένωσης.

Το βράδυ της Τρίτης (05/02), ο Μανόλο Χιμένεθ έφτασε στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» και στη συνέχεια πήγε στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο νέος τεχνικός της Ένωσης θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο και θα ανακοινωθεί επίσημα, την Τετάρτη (06/02). Μάλιστα, ο Ισπανός κατά την άφιξή του δεν έκανε δηλώσεις αφού δεν αποκλείεται να δώσει συνέντευξη Τύπου μετά την ανακοίνωση της επιστροφής του, έπειτα από οκτώ μήνες, στην ΑΕΚ.

«Έδεσε» τον Σιμόες ως το 2023 η ΑΕΚ

Εν τω μεταξύ, όσο «έτρεχαν» οι εξελίξεις στο θέμα του προπονητή, η ΑΕΚ έκλεισε ένα ακόμα ανοικτό.. κεφάλαιο. Αυτό του Αντρέ Σιμόες. Ο 30χρονος Πορτογάλος χαφ, που ήταν ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές που είχαν τεθεί εκτός ομάδας με εντολή της διοίκησης νωρίτερα στη σεζόν, έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο… ζωής με τον «δικέφαλο». Ο Σιμόες τα βρήκε σε όλα με τους «κιτρινόμαυρους» και δεν χρειάστηκαν παρά λίγες στιγμές στα γραφεία μαζί με τον μάνατζέρ του, έτσι ώστε να επιστρέψει και να μείνει στην ομάδα μέχρι το 2023.

Μετά την ανακοίνωση της συμφωνίας, στην οποία η ΠΑΕ ΑΕΚ ανέφερε πως «ο Αντρέ Σιμόες έμεινε… σπίτι του», ήρθαν και οι δηλώσεις του εκ των αρχηγών της ομάδας. «Αυτό που μου προσφέρει η ΑΕΚ και αυτό που έχω με την ΑΕΚ, είναι μια διαφορετική σχέση», είπε μεταξύ άλλων και πρόσθεσε: «Όταν είσαι εκτός ομάδας, είναι σαν να αφήνει η οικογένεια το παιδί της να φύγει. Τώρα βρήκαμε μια λύση και θα προσπαθήσουμε να κατακτήσουμε τους στόχους μας».

Οι δηλώσεις του Αντρέ Σιμόες μετά την υπογραφή του συμβολαίου του

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr