ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπαρτσελόνα: Απέκτησε το κορυφαίο ταλέντο του κόσμου! (photos)

Μπαρτσελόνα: Απέκτησε το κορυφαίο ταλέντο του κόσμου! (photos)

Ο Τσαντί Ριάντ επέλεξε τους «μπλαουγκράνα» για να συνεχίσει την καριέρα του.

Τον Τσαντί Ριάντ απέκτησε η Μπαρτσελόνα, κερδίζοντας στο νήμα αρκετές ομάδες που ενδιαφέρθηκαν για το «διαμάντι» από το Μαρόκο.

Ο 15χρονος μέσος αγωνιζόταν στις ακαδημίες της Μαγιόρκα και θεωρείται σπουδαίο ταλέντο με τη συμφωνία να είναι για το ερχόμενο καλοκαίρι, όπου ο Ριάντ θα ενταχθεί στα τμήματα υποδομής των «μπλαουγκράνα» αρχικά, την διάσημη «Μασία».

Ο μικρός «μάγος» οδήγησε την ομάδα του Μαρόκο στην κατάκτηση του πρωταθλήματος Αφρικής κάτω των 15 ετών όντας μάλιστα και ο καλύτερος παίκτης του αντιπροσωπευτικού του συγκροτήματος.

Πάντως οι Καταλανοί είναι έτοιμοι να κάνουν και πολλές αλλαγές στην ομάδα από το καλοκαίρι και μετά. Εκτός της ανανέωσης στα τμήματα υποδομής σχεδιάζουν αποχωρήσεις και στο βασικό σχήμα της ομάδας.

Η μεταγραφή αυτή γίνεται με ορίζοντα στο μέλλον, την ίδια ώρα που η παλιά φρουρά των Καταλανών ετοιμάζειται να αλλάξει. Ήδη βαλίτσες μακριά από το «Καμπ Νου» ετοιμάζει ο Ιβάν Ράκιτις.

Μετά την απόκτηση των Ντε Γιονγκ και Ραμπιό (εκτός συγκλονιστικού απροόπτου) για το ερχόμενο καλοκαίρι κάποιος από το υπάρχον ρόστερ θα πρέπει να αποχωρήσει και ο Ράκιτιτς ετοιμάζεται για άλλες πολιτείες.

Ο Κροάτης χαφ έχει ενημερώθει από τη διοίκηση της Μπαρτσελόνα σχετικά με το μέλλον του στην Βαρκελώνη ωστόσο εμπόδιο αποτελούν οι υψηλές απαιτήσεις των Καταλανών καθώς ο 31χρονος χαφ δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2021.

Σχετικές ειδήσεις