ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπαρτσελόνα: Ο ξεγραμμένος του Βαλβέρδε που τον εξέθεσε (video)

Μπαρτσελόνα: Ο ξεγραμμένος του Βαλβέρδε που τον εξέθεσε (video)
Photo: Getty Image

Από την εξέδρα στο χορτάρι, έσωσε τους "μπλάουγκράνα" από το κάζο.

Ακόμη ένα Clasico ανήκει στο παρελθόν, με την Μπαρτσελόνα και την Ρεάλ Μαδρίτης να αναδεικνύονται ισόπαλες με 1-1, ωστόσο την διαφορά για τους Καταλανούς δεν την έκανε ο Λιονέλ Μέσι, ούτε ο Λουίς Σουάρεζ.

Ο άνθρωπος που έφερε την λύση ήταν ο βγαλμένος από τη... ναφθαλίνη εδώ και 3 μήνες, Μάλκομ, που όχι μόνο πέτυχε το γκολ που κρατά τους "μπλαουγκράνα" στο κόλπο της πρόκρισης αλλά η γενική του παρουσία έδωσε μια ακόμη λύση στον "Τσινγκούρι", στο πιο κρίσιμο σημείο της σεζόν.

Η εμφάνιση αυτή του Βραζιλιάνου εξτρέμ, για τον οποίο δαπανήθηκαν 41 εκατομμύρια ευρώ για την απόκτησή του από την Μπορντό, είναι βάλσαμο για την Μπάρτσα, με τον Λιονέλ Μέσι να σφίγγει τα δόντια για να παίξει 30 λεπτά λόγω τραυματισμού, τον Ουσμάν Ντεμπελέ να είναι στα... πιτς, ενώ ο Κουτίνιο συνεχίζει το παρατεταμμένο ντεφορμάρισμά του και μαζί προβληματισμό.

Να θυμίσουμε πως για τον Μάλκομ δόθηκε "μάχη" με την Ρόμα για την απόκτησή του, με την Μπάρτσα να τον αρπάζει κυριολεκτικά από το αεροδρόμιο, λίγο πριν μπει στο αεροπλάνο για την αιώνια πόλη.

Διαβάστε ακόμα:

Λαμία - Ολυμπιακός: Ο παιχταράς που τους τρέλανε όλους

Σχετικές ειδήσεις