ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ντιναμό Κιέβου- Ολυμπιακός: Στο παγωμένο Κίεβο για την πρόκριση

Ντιναμό Κιέβου- Ολυμπιακός: Στο παγωμένο Κίεβο για την πρόκριση
Τα... ρέστα του παίζει για την πρόκριση απόψε ο Ολυμπιακός

Στο παγωμένο Κίεβο, ο Ολυμπιακός είναι αποφασισμένος για την ανατροπή.

Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την Ντιναμό Κιέβου απόψε στο Ολιμπίνσκι για τον επαναληπτικό του 2-2 του «Καραϊσκάκης» για τους 32 του Europa League, με τους «ερυθρόλευκους» να έχουν πλάνο πρόκρισης σε συνθήκες ψύχους.

Ο Πέδρο Μαρτίνς και οι παίκτες του πιστεύουν πως είναι καλύτερη ομάδα, κάτι που φάνηκε περίτρανα στο πρώτο ημίχρονο της πρώτης αναμέτρησης, και είναι αποφασισμένοι για να «κλέψουν» την πρόκριση με το θερμόμετρο στο Ολιμπίνσκι να δείχνει την ώρα του αγώνα -9!

Μια πρόκριση που για να έρθει, θα πρέπει ο Ολυμπιακός είτε να κερδίσει με οποιδήποτε σκορ ή να πάρει ισοπαλία άνω του 2-2. Η σιγουριά πως ο Ολυμπιακός μπορεί να φύγει με το εισιτήριο των 16 από το Ολιμπίνσκι, εξέφρασε άλλωστε στην συνέντευξη Τύπου ο Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν θα έχει στην διάθεσή του τον Ομάρ Ελαμπντελαουί, που ένιωσε ενοχλήσεις στην τελευταία προπόνηση αλλά και τον Γιάγκος Βούκοβιτς, που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού. Εκτός έμεινε και ο τιμωρημένος Καμαρά.

Το πάθημα της Τούμπας έγινε μάθημα στον Πέδρο Μαρτίνς που θα παρατάξει τον Ολυμπιακό με το μυαλό στα... μετόπισθεν και περιμένοντας την Ντινάμο, που έδειξε τις επιθετικές της αρετές αλλά και τα χτυπητά αμυντικά κενά στο «Καραϊσκάκης».

O Ολυμπιακός θα προσπαθήσει να χτυπήσει στην «κόντρα» επίθεση όπως έκανε και στο παιχνίδι με την ΑΕΚ στο δεύτερο μέρος του 4-1, αναζητώντας χώρους για να «τρέξει». Ένα παιχνίδι, που οι Ουκρανοί έχουν τεράστιες αδυναμίες και θα προσπαθήσουν να μην δώσουν αρκετά τετραγωνικά στους Πειραιώτες.

Η πιθανή ενδεκάδα του Ολυμπιακού:

Σα, Τοροσίδης, Τσιμίκας, Μεριά, Σισέ, Γκιγιέρμε, Μπουχαλάκης, Φορτούνης, Ποντένσε, Ζιλ Ντίας, Χασάν.

Η πιθανή ενδεκάδα της Ντιναμό Κιέβου:

Μπόικο, Κεντζιόρα, Μπουρντά, Σαμπάνοφ, Μικολένκο, Σεπελίεφ, Σαπαρένκο, Μπουγιάλσκι, Βέρμπιτς, Σολ, Τσιγκάνκοφ.

Ο Ιβάν Κρούζλιακ από την Σλοβενία θα είναι ο διαιτητής της αποψινής αναμέτρησης.

Σέντρα στις 22:00, με τηλεοπτική κάλυψη από το Cosmotesports 2 HD.