ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ντιναμό - Ολυμπιακός Live: Οι «εκλεκτοί» Μαρτίνς για τον «τελικό» στο Κίεβο

Ντιναμό - Ολυμπιακός Live: Οι «εκλεκτοί» Μαρτίνς για τον «τελικό» στο Κίεβο
Έτοιμος για την πρόκριση

Ο Ολυμπιακός παίζει τα «ρέστα» του για πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League στο Κίεβο κόντρα στην Ντιναμό

Χωρίς εκπλήξεις θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός απέναντι στη Ντιναμό Κιέβου στο «Ολιμπίνσκι», προκειμένου να διεκδικήσει την πρόκριση στους «16» του Europa League.

Ο Πέδρο Μαρτίνς επέλεξε τον Σα κάτω από τα δοκάρια, τους Τσιμίκα, Τοροσίοδη για τα άκρα της άμυνας και τυος Σισέ, Μεριά κεντρικό δίδυμο. Μπουχαλάκης και Γκιλιέρμε παίρνουν θέση στα χαφ, ενώ στα άκρα της επίθεςη θα αγωνιστούν οι Ποντένσε, Ντίας και ο Φορτούνης πίσω από τον προωθημένο Χασάν.

Η ουκρανική ενδεκάδα

Επισημοποιήθηκε η ενδεκάδα της Ντιναμό για τον επαναληπτικό απέναντι στον Ολυμπιακό στο Κίεβο. Ο Χάτσκεβιτς παρατάσσει την ομάδα του με διάταξη 4-3-3 και τους: Μπόικο, Κετζιόρα, Μπούρντα, Σαμπάνοφ, Μικολένκο, Μπουγιάλκσκι, Σεπέλιεφ, Σαπαρένκο, Τσιγκάνκοφ, Βέρμπιτς, Σολ. Στον πάγκο έμειναν οι: Μπουστσάν, Σίντορτσουκ, Σίντκλεϊ, Γκαρμάς, Ρουσίν, Σμιρνίι, Αλιμπέκοφ.

Εδώ θα δούμε το ματς

Ο Ολυμπιακός ταξίδεψε στο παγωμένο Κίεβο, με σκοπό να διεκδικήσει την πρόκριση στους "16" του Europa League με αντίπαλο την Ντιναμό. Η νίκη είναι μονόδρομος για τους Πειραιώτες, καθώς το 2-2 του πρώτου αγώνα δίνει σκορ πρόκρισης στους Ουκρανούς. Ο Ολυμπιακός χρειάζεται νίκη με οποιδήποτε σκορ αλλά και ισοπαλία άνω του 2-2, ώστε να έχει το πλεονέκτημα. Σέντρα στον αγώνα στις 22:00 και τηλεοπτική κάλυψη ζωντανά από το Cosmotesports 2 HD.

Σχετικές ειδήσεις