ΣΠΟΡ

Δεν φαντάζεστε πώς προπονούνται στο σπίτι Πετρούνιας - Μιλλούση! (video)

Δεν φαντάζεστε πώς προπονούνται στο σπίτι Πετρούνιας - Μιλλούση! (video)

Τι μπορεί να συμβαίνει στο σπίτι δύο σπουδαίων αθλητών, του Λευτέρη Πετρούνια και της Βασιλικής Μιλλούση, που έχουν γράψει ιστορία στον χώρο του αθλητισμού και μάλιστα εν μέσω καραντίνας;

Τα πιο ανορθόδοξα πράγματα απαντάμε εμείς καθώς ο Άρχοντας των κρίκων, όπως συνηθίζουν να αποκαλούν οι φαν του τον Λευτέρη Πετρούνια και η σύζυγός του Βασιλική Μιλλούση, μεγάλη δόξα στον χώρο της ενόργανης γυμναστικής, μας δίνουν σχεδόν καθημερινά μικρά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά τους εν μέσω καραντίνας.

Και επειδή όπως μπορεί να φανταστεί και να καταλάβει κανείς, είναι πολύ δύσκολο για δύο ολυμπιονίκες με τόσες επιτυχίες στο ενεργητικό τους να μείνουν μακριά από προπονήσεις και να βολευτούν στον καναπέ του σπιτιού τους, τόσο ο παγκόσμιος πρωταθλητής στους κρίκους όσο και η όμορφη σύζυγός του καταφέρνουν να βρίσκουν ξεχωριστούς τρόπους για να κρατούν γυμνασμένα τα κορμιά τους.

Για παράδειγμα, ο Λευτέρης Πετρούνιας βλέπει τα mail του και κάνει δουλειά στο κομπιούτερ του κάνοντας κατακόρυφο και η Βασιλική νανουρίζει τη μικρή της ούσα σε στάση… σπαγκάτο!

Ναι, ναι, καλά διαβάσατε. Και αν ο Λευτέρης Πετρούνιας θέλει να φιλήσει τη μικρή του, γιατί να το κάνει με τον απλό και παραδοσιακό τρόπο και να μη τη φιλήσει πάλι σε στάση κατακόρυφου; Βλέπετε, τόσο ο Λευτέρης Πετρούνιας όσο και η Βασιλική Μιλλούση, μπορούν! Και φυσικά προκαλούν πολύ γέλιο!

Δείτε το εν λόγω βίντεο που προβλήθηκε στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα».

Πηγή: Gossip-tv.gr