ΣΠΟΡ

Στέφανος Τσιτσιπάς: Η εντυπωσιακή μάσκα κι ο τραυματισμός του αντιπάλου (pics+vids)

Στέφανος Τσιτσιπάς: Η εντυπωσιακή μάσκα κι ο τραυματισμός του αντιπάλου (pics+vids)
Η μάσκα του Τσιτσιπά που έγινε Viral στο Ρολάν Γκαρός
AP Images

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς εμφανίστηκε στο κορτ με την εντυπωσιακή μάσκα που έχει επάνω το σκίτσο του, για τον αγώνα με τον Μπέντενε ο οποίος τραυματίστηκε στη διάρκεια της αναμέτρησης.

Εντυπωσιακός και στον Γ’ γύρο του Ρολάν Γκαρός εμφανίστηκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Ο Έλληνας πρωταθλητής αντιμετώπισε τον Αλιάζ Μπέντενε από τη Σλοβενία και πολύ εύκολα προηγήθηκε 2-0 σετ δείχνοντας αποφασισμένος να «καθαρίσει» γρήγορα την πρόκριση στους «16» του γαλλικού όπεν.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς τράβηξε τα βλέμματα πριν καλά-καλά ξεκινήσει ο αγώνας του με τον Σλοβένο, αφού εμφανίστηκε στο κορτ με την πρωτότυπο μάσκα που έχει επάνω ένα σκίτσο του ίδιου.

Μια μάσκα που είχε φορέσει πρόσφατα και ο πατέρας του, αλλά και το υπόλοιπο τιμ. Εκτός από τις μάσκες με το… καρτούν του Στέφανου Τσιτσιπά, το υπόλοιπο σταφ του Έλληνα πρωταθλητή φορούσε και μάσκες που έγραφαν «Team Tsitsipas».

Εκτός από το… στιλιστικό σκέλος στο οποίο έκλεψε την παράσταση, πάντως, ο Στέφανος Τσιτσιπάς ήταν καταιγιστικός και στο κορτ. Προηγήθηκε 5-0 στο πρώτο σετ, το οποίο κατέκτησε εύκολα 6-1 ενώ και το δεύτερο πήγε στον Έλληνα πρωταθλητή με 6-2.

Εν τω μεταξύ, ο αντίπαλος του Τσιτσιπά αντιμετώπισε πρόβλημα τραυματισμού. Μάλιστα, χρειάστηκε να σταματήσει ο αγώνας για να του δεθεί το πόδι και να συνεχίσει. Αυτό φαίνεται πως έκανε ακόμα πιο εύκολο το έργο του Έλληνα πρωταθλητή, ο οποίος έδειχνε σε καλή κατάσταση και στο τρίτο σετ.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr