ΣΠΟΡ

Στέφανος Τσιτσιπάς: O Γιάννης Αντετοκούνμπο έγινε έμπνευση του!

Στέφανος Τσιτσιπάς: O Γιάννης Αντετοκούνμπο έγινε έμπνευση του!

Στέφανος Τσιτσιπάς και Γιάννης Αντετοκούνμπο πέρασαν αρκετό καιρό μαζί το φετινό καλοκαίρι κι όπως παραδέχθηκε ο Έλληνας πρωταθλητής έμαθε πολλά από τον «Greek Freak».

Ο Τσιτσιπάς λίγο πριν ριχτεί στη μάχη του ATP 1000 του Παρισιού μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα Ένωσης για το πως οι συναντήσεις του με τον δύο φορές MVP αποτέλεσαν έμπνευση για τον ίδιο.

«Πέρασα πολύ καλά με τον Γιάννη και για άλλη μια φορά κατάλαβα πόσο ταπεινός και πόσο καλός τύπος είναι», ήταν το αρχικό σχόλιο του Νο2 του ταμπλό στο γαλλικό Masters και συμπλήρωσε: «Νομίζω ότι υπήρχαν πολλά για να μάθω από αυτόν. Το γεγονός ότι παίζουμε διαφορετικά αθλήματα σε τόσο υψηλό επίπεδο, σημαίνει ότι έχουμε πολλά πράγματα που μπορούν να μας συνδέουν. Ήμουν πολύ χαρούμενος που μίλησα μαζί του, συζήτησα τις διαφορές των αθλημάτων μας, της εργασιακής ηθικής και βασικά της ζωής μας. Πέρασα πολύ καλά μαζί του. Γνώρισα τη γυναίκα του, γνώρισα τον μικρό του γιο που γεννήθηκε πριν από λίγους μήνες. Συνολικά, ήταν μια υπέροχη εμπειρία».

Στη συνέχεια, είπε ότι: «Προσπαθώ να βελτιωθώ παντού. Δεν θα έλεγα απαραίτητα ότι γίνομαι καλύτερος εφέτος και αυτό ήταν επίσης κάτι που συζήτησα με τον Γιάννη όταν ήμουν στην Ελλάδα που έκανα τις διακοπές μου. Πώς δηλαδή, μερικές φορές έρχεται μια στιγμή όπου νιώθεις ότι φτάνεις στα όριά σου, αλλά τότε υπάρχουν ορισμένα πράγματα, που σε κάνουν να αντιμετωπίζεις τα πράγματα σοφότερα και χωρίς να υπερβάλεις. Μικρά πράγματα που δεν σε κάνουν απαραίτητα να ανεβάζεις το παιχνίδι σου, γιατί, σίγουρα, υπάρχει ένα μέγιστο όριο σε κάποιο σημείο. Δεν μπορείς να λειτουργείς ως θεός. Είναι αδύνατο για έναν άνθρωπο να το κάνει αυτό».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Γκολάρα ο Ζλάταν: Ο Ιμπραΐμοβιτς έκανε ξανά το θαύμα του!