ΣΠΟΡ

Στέφανος Τσιτσιπάς: Η ατάκα του πατέρα του - «Εγώ το ήξερα, το αισθανόμουν» (video+photos)

Στέφανος Τσιτσιπάς: Η ατάκα του πατέρα του - «Εγώ το ήξερα, το αισθανόμουν» (video+photos)

Στέφανος Τσιτσιπάς: Ο Έλληνας τενίστας πνίγηκε στις αγκαλιές των δικών του ανθρώπων κατά την επιστροφή του στα αποδυτήρια.

Ο Έλληνας τενίστας σημείωσε μια επική ανατροπή επί του Ράφα Ναδάλ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Australian Open. Έτσι βρίσκεται ένα βήμα πιο κοντά στο να πραγματοποιήσει το όνειρο του, το οποίο είναι η κατάκτηση ενός Grand Slam.

Μετά το τέλος του αγώνα με τον σπουδαίο Ισπανό, ο Τσιτσιπάς κατευθύνθηκε προς τα αποδυτήρια, εκεί όπου τον περίμεναν οι δικοί του άνθρωποι, με τις στιγμές που κατέγραψε ο μέντορας του, Πάτρικ Μουράτογλου να είναι άκρως συγκινητικές.

Ο μικρός αδερφός του Στέφανου, Πέτρος αρχικά τον ρώτησε αν κουράστηκε, ενώ στη συνέχεια ακούγεται να λέει: «Είσαι μεγάλος παίκτης. Εγώ το ήξερα, όταν τελείωσε το σετ, το αισθανόμουν». Ο Τσιτσιπάς αγκάλιασε στη συνέχεια τους Φρεντ Λεφέμπρ (γυμναστής του) και Ζερόμ Μπιανκι (φυσιοθεραπευτής του) και φυσικά τον πατέρα του.

Μάλιστα, η ατάκα του Απόστολου Τσιτσιπά τράβηξε την προσοχή, καθώς του είπε στα αγγλικά «only one word, one word» (σ.σ. μια λέξη, μόνο). Προφανώς είναι κάτι μεταξύ τους, το οποίο λογικά δεν θα μάθουμε.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κρούσματα σήμερα: 755 νέα ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ - Στους 313 οι διασωληνωμένοι, 13 νεκροί σε 24 ώρες