ΣΠΟΡ

Στέφανος Τσιτσιπάς: Εντυπωσιακό ξεκίνημα στο Μόντε Κάρλο (videos)

Στέφανος Τσιτσιπάς: Εντυπωσιακό ξεκίνημα στο Μόντε Κάρλο (videos)

Στέφανος Τσιτσιπάς: Ο Έλληνας τενίστας ήταν εξαιρετικός και πήρε άνετα την πρόκριση κόντρα στον ανταγωνιστικό, Ασλάν Καράτσεφ με 2-0 σετ (6-3, 6-4).

Στον πρώτο του αγώνα σε χωμάτινη επιφάνεια για το 2021, ο Τσιτσιπάς ήταν αυτός που έπρεπε και πραγματοποιώντας μια συγκροτημένη εμφάνιση πήρε την πρόκριση για τους «16» του Masters στο Μόντε Κάρλο.

Ο Έλληνας τενίστας κέρδισε όλους τους κρίσιμους πόντους και είχε τις απαντήσεις κάθε φορά που ο Ρώσος, Νο29 στον κόσμο, πήγε να αντιδράσει. Μπήκε δυνατά και στα δύο σετ, έκανε νωρίς break κι έτσι πήρε τον έλεγχο του αγώνα, φτάνοντας στην επικράτηση μέσα σε μια ώρα και 25 λεπτά.

Ο Τσιτσιπάς «έσβησε» στο πρώτο game του πρώτου σετ διπλό break point, ενώ εκμεταλλεύτηκε τη δική του ευκαιρία στο τέταρτο game για να κάνει το 3-1. Τελικά, έφτασε στο 6-3 για το 1-0.

Στο δεύτερο σετ, μολονότι ο Καράτσεφ «έσβησε» τριπλό break point στο πρώτο game, ο Έλληνας πρωταθλητής τα κατάφερε στο τρίτο για το 2-1. Στη συνέχεια δεν επέτρεψε στον αντίπαλο του να απαντήσει, έχοντας απαντήσεις σε διπλό break point, για να επικρατήσει 6-4.

Επόμενος αντίπαλος του θα είναι ο νικητής της αναμέτρησης του Κρίστιαν Γκάριν με τον Τζον Μίλμαν.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Γερμανικά ΜΜΕ: Γιατί έπρεπε να πεθάνει ο Καραϊβάζ - Σχετίζεται η δολοφονία με το οργανωμένο έγκλημα;