ΣΠΟΡ

Roland Garros: O Κωνσταντίνος Μητσοτάκης στο πλευρό της Μαρίας Σάκκαρη

Roland Garros: O Κωνσταντίνος Μητσοτάκης στο πλευρό της Μαρίας Σάκκαρη

Σπουδαία πορεία πραγματοποιεί στο Roland Garros η Μαρία Σάκκαρη, που με τη νίκη της επί της Αμερικανίδας Κένιν, πέρασε στα προημιτελικά του μεγάλου τουρνουά τένις.

Στο πλευρό της βρέθηκε και ο γιος του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, Κωνσταντίνος.

Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, ο οποίος πρόσφατα απολύθηκε από τον Στρατό (υπηρέτησε στον Έβρο) δεν θα μπορούσε να μη στηρίξει με την παρουσία του την αγαπημένη του φίλη και έτσι ταξίδεψε στο Παρίσι για να παρακολουθήσει από κοντά τις εμφανίσεις της Μαρίας Σάκκαρη και να πανηγυρίσει τις νίκες της.

Μάλιστα, η κάμερα της τηλεόρασης τον εντόπισε πολλές φορές να χειροκροτεί τις προσπάθειες της Ελληνίδας τενίστριας.

Πέταξε» εκτός την Κένιν και έγραψε ιστορία

Ασταμάτητη είναι η Μαρία Σάκκαρη στο Roland Garros καθώς ξεπέρασε με ευκολία το εμπόδιο της Αμερικανίδας Σοφίας Κένιν που ήταν φιναλίστ στη περσινή διοργάνωση, στη φάση των «16» κερδίζοντας την με 2-0 σετ (6-1, 6-3) και προκρίθηκε στα προημιτελικά.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η Σάκκαρη ξεκίνησε εντυπωσιακά στο παιχνίδι επιβάλλοντας τον ρυθμό της απέναντι στην Κένιν και πήρε με ευκολία το πρώτο σετ καθώς προηγήθηκε με 4-0 για να φτάσει στο 6-1 και να προηγηθεί με 1-0 σετ.

Ίδιος σχεδόν ρυθμός από την Ελληνίδα πρωταθλήτρια και στο δεύτερο σετ όπου προηγήθηκε με 2-0 και 5-1 φτάνοντας εύκολα στη νίκη με 6-3 και με 2-0 σετ σε περίπου μία ώρα, προκρίθηκε για πρώτη φορά στη καριέρα της στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

«Βόμβα» Καπραβέλου στο Newsbomb.gr: Δεδομένο το 4ο κύμα – Πότε θα χτυπήσει και πόσο σφοδρό θα είναι