ΣΠΟΡ

Ολυμπιακοί Αγώνες: Εκτός μεταλλίων ο Νόβακ Τζόκοβιτς! - «Τρελάθηκε» και ξέσπασε στη ρακέτα του (vid)

Ολυμπιακοί Αγώνες Olympic Games
AP Images

Ολυμπιακοί Αγώνες 2020: Ο Πάμπλο Καρένιο Μπούστα νίκησε 2-1 σετ τον Νόβακ Τζόκοβιτς και κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στην πρώτη του συμμετοχή στη μεγαλύτερη διοργάνωση του αθλητισμού.

Το Νο1 τον κόσμο μετρούσε 22 σερί νίκες το 2021, αλλά γνώρισε δύο συνεχόμενες μέσα σε 48 ώρες στο Τόκιο κι έμεινε εκτός βάθρου στο Ολυμπιακό τουρνουά του τένις.

Να θυμίσουμε ότι ο «Νόλε» πήγε στο Τόκιο με στόχο να διατηρήσει ζωντανό το όνειρο ενός επιτεύγματος που έχει πετύχει μόνο η Στέφι Γκραφ το 1988, όταν είχε κατακτήσει τα τέσσερα Grand slam και το χρυσό μετάλλιο σε Ολυμπιακούς Αγώνες την ίδια χρονιά.

Το όνειρο αυτό, όμως, «έσβησε» για τον Σέρβο, ο οποίος δεν μπόρεσε να κατακτήσει και το δεύτερο χάλκινο μετάλλιο του. Γενικότερα, τίποτα δεν έδειχνε να πηγαίνει καλά για τον Τζόκοβιτς, ο οποίος στο ξεκίνημα του τρίτου σετ είχε ένα τρομερό ξέσπασμα, πετώντας τη ρακέτα του στις εξέδρες!

Όσον αφορά στον Καρένιο Μπούστα, ήταν εξαιρετικός και πανηγύρισε τη σημαντικότερη νίκη της καριέρας του. Ο Ισπανός εμφανίστηκε απόλυτα συγκεντρωμένος σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Καιρός: «Κόλαση» φέρνει ο καύσωνας διαρκείας - Έως 44 βαθμούς ο υδράργυρος - Τα μέτρα προστασίας