ΣΠΟΡ

Ολυμπιακοί Αγώνες: Η Ευαγγελία Πλατανιώτη θα αγωνιστεί στο Τόκιο – «Νίκησε» τον κορονοϊό

Ολυμπιακοί Αγώνες: Η Ευαγγελία Πλατανιώτη θα αγωνιστεί στο Τόκιο – «Νίκησε» τον κορονοϊό

Ολυμπιακοί Αγώνες 2020: Παρούσα στο μεγάλο ραντεβού του αθλητισμού θα είναι η πρωταθλήτρια της καλλιτεχνικής κολύμβησης, Ευαγγελία Πλατανιώτη.

Η 26άχρονη αθλήτρια είχε βρεθεί θετική στον κορονοϊό κι όλα έδειχναν ότι δεν θα μπορέσει να δώσει το παρών στο Τόκιο.

Μετά τις προσπάθειες του Αρχηγείου της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής και την επικοινωνία που υπήρξε με την Οργανωτική Επιτροπή, η Πλατανιώτη δηλώθηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες και ταξίδεψε στην Ιαπωνία.

Η πρωταθλήτρια της καλλιτεχνικής κολύμβησης θα αγωνιστεί, λοιπόν, κανονικά μαζί με την Εβελίνα Παπάζογλου στον προκριματικό του ντουέτου, ο οποίος θα διεξαχθεί το μεσημέρι (13:30) της Δευτέρας.

Η Πλατανιώτη υποβλήθηκε σε τεστ τόσο πριν αναχωρήσει για το Τόκιο, όσο και κατά την άφιξη της στο αεροδρόμιο. Αμφότερα ήταν αρνητικά.

Η ενημέρωση της ΕΟΕ

«Η πρωταθλήτρια της καλλιτεχνικής κολύμβησης έφτασε το απόγευμα της Κυριακής στο Τόκιο, υποβλήθηκε σε τέστ κορωνοϊου στο αεροδρόμιο, το οποίο ήταν αρνητικό και θα μείνει στο Ολυμπιακό Χωριό.
Μετά από προσπάθειες του Αρχηγείου της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής και επικοινωνία με την Οργανωτική Επιτροπή, η πρωταθλήτρια της καλλιτεχνικής δηλώθηκε στους Αγώνες και την Δευτέρα θα αγωνιστεί κανονικά με την Εβελίνα Παπάζογλου στον προκριματικό του ντουέτου (13:30 ώρα Ελλάδας).
Η Πλατανιώτη είχε υποβληθεί σε τεστ το οποίο ήταν αρνητικό πριν αναχωρήσει για την Ιαπωνία».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

ΗΠΑ: Ξύπνησε 37 ετών και νόμιζε πως είναι 16 – Πώς «σβήστηκαν» 20 χρόνια αναμνήσεων