ΣΠΟΡ

Στέφανος Τσιτσιπάς: Πότε αγωνίζεται στο US Open – Για νέα υπέρβαση η Γραμματικοπούλου

Στέφανος Τσιτσιπάς
AP Images

Στέφανος Τσιτσιπάς: Τα ξημερώματα της Πέμπτης (2/9) αγωνίζεται ο Έλληνας τενίστας για τη δεύτερη φάση του US Open.

Μετά την πρόκριση επί του Άντι Μάρεϊ σε ένα συγκλονιστικό ματς και την κουβέντα που γίνεται για τις διακοπές του κατά τη διάρκεια των αγώνων, ο Τσιτσιπάς ρίχνεται και πάλι στη μάχη του major της Νέας Υόρκης.

Ο Έλληνας πρωταθλητής θα αντιμετωπίσει το Νο44 της παγκόσμιας κατάταξης, Αντριάν Μαναρινό στον δεύτερο γύρο. Ο 33χρονος Γάλλος επέστρεψε από το 0-2 κόντρα στον συμπατριώτη του, Πιερ Ουγκ Ερμπέρ στην πρεμιέρα του στο τελευταίο Grand Slam της σεζόν.

Τσιτσιπάς και Μαναρινό έχουν αναμετρηθεί δύο φορές στο παρελθόν. Στη Μαδρίτη το 2019 όταν το Νο3 του κόσμου επικράτησε με 2-0 σετ (6-2, 7-5) και την ίδια χρονιά στο τουρνουά της Τζουχάι. Εκεί ο Έλληνας τενίστας είχε αποχωρήσει από το court με πρόβλημα (κράμπες). Είναι ο αγώνας που κλείνει το πρόγραμμα της 3ης ημέρας, θα ξεκινήσει όχι πριν τις 04:00 και θα έχει τηλεοπτική μετάδοση από το Eurosport.

Στις 18:00 αγωνίζεται η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου, η οποία κατάφερε να περάσει στο κυρίως ταμπλό μέσα από τα προκριματικά. Στον πρώτο γύρο επικράτησε 2-0 σετ (6-3, 6-2) της Άννα Μπλίνκοβα και σήμερα αντιμετωπίζει την Ελιζέ Μέρτενς.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ρούμπεν Σεμέδο: Κατάθεση - «φωτιά» από την 16χρονη: «Άκουσα την 17χρονη να φωνάζει όχι, όχι…»