ΣΠΟΡ

Πόλο: Στην κορυφαία τετράδα του κόσμου η Ελλάδα! Εμφατική πρόκριση κόντρα στη Σερβία (vid)

Εθνική Πόλο
koe.org.gr

Πόλο: Εντυπωσιακή εμφάνιση και πρόκριση στα ημιτελικά για την Ελλάδα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων Γυναικών που διεξάγεται στη Νετάνια του Ισραήλ.

Η Εθνική επικράτησε 18-5 της Σερβίας και πέρασε με εμφατικό τρόπο στην τετράδα και μια... ανάσα από την κατάκτηση ενός μεταλλίου.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα αντιμετωπίσει την Παρασκευή (15/10) στις 17.30, στον πρώτο ημιτελικό την Ουγγαρία, η οποία έκαμψε 13-12 την αντίσταση της Ολλανδίας του Ευάγγελου Δουδέση.

Η Ελλάδα ήταν και στο ματς με τη Σερβία κυρίαρχη σε όλους τους τομείς, με άμυνα αδιαπέραστη και με ξεσπάσματα σε πρώτο και τέταρτο οκτάλεπτο, που έκαναν τη μεγάλη διαφορά. Κορυφαίες σκόρερ οι Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη (5 γκολ) και Ειρήνη Νίνου (4), που αναδείχθηκε και MVP.

ΕΛΛΑΔΑ - ΣΕΡΒΙΑ 18-5

Οκτάλεπτα: 6-1, 3-2, 4-2, 5-0.

ΕΛΛΑΔΑ (Αλεξία Καμμένου - Ευτυχία Καραγιάννη): Ζαφειράκη, Τριχά 2, Φουντωτού, Σιούτη 1, Κανετίδου, Γιαννοπούλου 1, Νίνου 4, Μυριοκεφαλιτάκη 5, Κατσιμπρή 1, Μπιτσάκου, Κοντονή 3, Τορνάρου 1, Καρύτσα.

ΣΕΡΒΙΑ (Ντραγκάνα Ίβκοβιτς): Τράβαρ, Σάρατς, Άβντιτς, Τεοντόροβιτς 1, Λούγιτς Ι. 1, Ρόνσεβιτς, Λούγιτς Γ., Μιλίσεβιτς, Καπλάρεβιτς 1, Ίλιτς 2, Γκάσιτς, Λούκιτς, Ντιμιτρίεβιτς.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

LIVE BLOG: Η κακοκαιρία «Μπάλλος» σαρώνει την Ελλάδα

Ρόδος: Με νοητική υστέρηση η 8χρονη που έπεσε θύμα βιασμού

Έφη Κακαράντζουλα: Τα πρώτα λόγια της απολογίας της – Η αντίδραση των συγγενών της Ιωάννας