ΣΠΟΡ

Formula 1: Νέα τιμωρία για τον Χάμιλτον! Ξεκινάει τελευταίος στο Sprint Race

Formula 1
AP Images

Formula 1: Άσχημα μαντάτα για τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή, Λιούις Χάμιλτον, ο οποίος θα ξεκινήσει από την τελευταία θέση στο αποψινό Sprint Qualifying.

Οι αγωνοδίκες του Grand Prix της Βραζιλίας τιμώρησαν τον πιλότο της Mercedes, καθώς έκριναν ότι υπήρχε παράβαση στο σύστημα DRS της πίσω πτέρυγας.

Τόσο ο Χάμιλτον, όσο κι η Mercedes κλήθηκαν να δώσουν εξηγήσεις, για το γεγονός ότι δεν υπήρχε η απαιτούμενη απόσταση 10-15 χιλιοστών των δύο flaps με το DRS ανοικτό. Τα όσα υποστήριξαν σε δύο καταθέσεις δεν έπεισαν τους κριτές κι ως εκ τούτου ο Βρετανός τιμωρήθηκε και θα ξεκινήσει τελευταίος. Το πιθανότερο είναι να επιλέξει να αρχίσει τον αγώνα από τα pits.

Να θυμίσουμε ότι την Παρασκευή (12/11) η Mercedes αντικατέστησε τον ICE στο μονοθέσιο του Χάμιλτον, ο οποίος τιμωρήθηκε με ποινή πέντε θέσεων για τον αγώνα της Κυριακής (14/11).

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής βρίσκεται στο -19 από τον Μαξ Φερστάπεν, τέσσερις αγώνες πριν από το φινάλε. Mετά απ' όλα αυτά η αποστολή του για να καλύψει τη διαφορά γίνεται ακόμα πιο δύσκολη. Συγκεκριμένα, ο Φερστάπεν έχει 293.5 βαθμούς, ενώ ο Χάμιλτον ακολουθεί με 293.5.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Χαλάνδρι: Η Κλοντιάνα Τσέλο, το εργοστάσιο σοκολάτας και το μυστήριο με τα 3 δισεκατομμύρια

Νέα μέτρα στα σούπερ μάρκετ από σήμερα: Οι αλλαγές σε κρεοπωλεία, φούρνους, μίνι μάρκετ

Νέα απάτη με... αναπάντητη - Πώς κυκλώματα από Ουκρανία και Αλβανία μάς αδειάζουν τους λογαριασμούς